Xyz1234 Kızlar dün aşı oldum gece rahatsızlandım ishal kol bacak her yeyim ağrıyor sabaha doğru ateşlendim titreme vs. Şimdi de acayip başım ağrıyor normal mi bu ya 😔 bebeğimi de emziriyorum onda bişey yok şükür
beyazkelebegim Xyz1234 merhaba bende dün oldum. Şaunda halsizlik mide bulantısı eklem ağrılar, nefes darlığı anlamadım kendimi hiç iyi hissetmiyorum herkes normal diyor
Melekk_2604 Xyz1234 Aynı şeyleri bende yaşadım canım normal bir gün böyle ağır atlattım hemşireyi aradım oda normal dedi sonra şükür geçti
Yagmur46 Normal canım. Annem de senin gibi ağır geçirmişti yan etkileri.182 yi arayınca da normal demişlerdi. Ama için rahat etmezse sen yine de ara görüş yanlış bilgi vermiş olmayayım.
Xyz1234 Yagmur46 aynen ben de aradım normal dediler ama cidden her yerim ağrıyor korktum korona miyim diye
Yagmur46 Xyz1234 yaa aslında evet,bi nevi Corona geçiriyorsunuz 🥴 kontrollü Corona 🙄 çabuk toparlarsiniz inşallah yaa 🙏
Ceyymen beyazkelebegim gerçekten bunlara normal diyorlarsa bunca korkmayı hafif atlayanlar nasıl atlattı? Size söylemiyorum yanlış anlamayın sakın. Ben cesaret edemedim iyi cesaret etmişsiniz yan etkileri göze alamadım malesef
GoGirl Ceyymen covid gecirdim ben cok hafif koku gtmese anlamazdik 2 doz biontech oldum sadece 2. Dozda hafif titreme oldu herkeste ayni etki olmuyor
Tugbatokatli Ceyymen valla bende ikinci dozu olmaya cesaret edemedim malesef korkuyorum :( halbuki olunmalı diye savunuyordum olmayanlara kızıyordum ama şimdi korkuyorum
Xyz1234 beyazkelebegim pişman olmayın geçmiş olsun bir iki güne geçer inşallah ikimizden de korona olsak nasıl atlatacagimiz hiç belli değil hem de cocuklarla
Song Sadece bir gun cektim ben de bu belırtılerı .parol ya da mınoset ıcın dıyorlar,aynılarını yasadım.kovid i yaşamaktansa bu bir gunlul yan etkıgoze alınır.ıyı kı oldunuz