simgealp [silindi] benim kızımda 4 buçuğa yaklaşıyor, henüz oturamıyor ama fisher price mama sandalyesi yatabiliyor diye yazmışlar özelliklerine. çok faydalı olur vakit geçirebiliyorsa, kucak istiyor çünkü sürekli
HaticeCicek simgealp ben aldım canim cokta memnunum. 3 kademeli yatma pozisyonu var, on tepsisi yikanabiliyor fakat katlayinca incecik olmiyor onundeki tepsisi itibariyle ben tavsiye ederim canim😊
simgealp HaticeCicek ben de aldım a 101 in internet sitesinden bugün elime ulaştı, öğle arasına kurmaya çalıştım epey büyük geldi gözüme sizin yorumunuzla içime de sindi teşekkür ederim
[silindi] simgealp ben onu degıl ama chıcconun aldım polly start 2 modelını bebegım cok sevdı sureklı onun ustunde uyuyor vakıt gecırıyor tam olarak yattıgı ıcınde uyudugu zaman hemen ustune bı battanıye ortup onda yatırıyorum 🙆🏼♀️
HaticeCicek Mom06 ikna etmeye gerek yoktu canim mama sandalyesi bakiyorduk frice price oyuncaklarini da cok alirim denk geldi kacirmadik 😊
HaticeCicek Mom06 gule gule saglikla kullanin insaallah😊sizde huyuna giderek birazda damardan konusarak halledersiniz cocuklarimiz en guzeli hak ediyorlar cunku😃
HaticeCicek simgealp guzel gunlerde kullanin insaallah 😊katlanir olmasi isim bitince parcalara ayirip kaldirmak gibi avantajlari da guzel detaylar bence
Mom06 simgealp kaç günde geldi canım pazar verdm ben bugün hazırlanıyor yazıyo bide hangi kargoyu seçtin
Mom06 [silindi] sorma para cebinden çıkmadığı halde böyle para ondan çıksa napcaktı bilmiyorum 😂 hala diyo 300 lira verdin kargoda gelmez biz gider alırız mutlaka falan 😂😂
[silindi] Mom06 yuh hadı para ondan cıksa neyse de sanırım annane dede almıs gule gule kullansın mınnos ❤️🙏🏻 Esım 950 lıralık mama sandalyesı hıc dusunmeden aldı ben esımı opup basıma koyayım o zaman 🙆🏼♀️
simgealp Mom06 cumartesi vermiştim siparişi pazartesi geldi. yalnız benim bebeğim 4 aylık henüz oturamadığı için kullanamıyorum. yatar pozisyonu yine de çok dik duruyor
[silindi] Mom06 Allah kolaylık versın canım 🤷🏼♀️ Ben esıme kızardım 300 lıralık mama sandalyelerıne bakıyo dıye kıymetını anladım kocısın valla 😂
Mom06 simgealp tüh bende kullanabilirim diye almıştım yatar pozisyon olabildiği için pazar günü sipariş verdm hala hazırlanıyor yazıyo hiç şansım yok galiba 🙄