Kızlar çok ama çok kötü hissediyorum kendimi çok kötü bir anne gibi hissediyorum eşim koltukda uzanıyordu bende bebeğimi verdim dedim iki dakika tut bulaşık makinasını çalıştırıcam dedim bir tane tencere vardı tam onu yıkıyordum arkamı bi döndüm çocuk düştü ağlıyor kafasınıda yere vurdu eşim şoka girmiş çocuğa bakıyor ben dedim kaldır çocuğu ne bakıyorsun diye kaldırdı o arada elimi hemen yıkadım tabi ağlamakdan naptımı bilmiyprum direk çocuğumu aldım aldım elimden ama kalbim yangın yeri resmen çok ağlıyor bebeğim bende ağlıyorum eşim de çok kötü oldu tabi ama ben o kadar kötü oldum ki hemen babamları aradım abim geldi hastaneye götürdük tamografi çekildi temiz çıktı çok şükür allahıma binlerce şükürler olsun ama kendimi çok suçluyorum bulaşığım ve bulaşık makinesinin acelesi neydi de onları yapma peşine düştüm yarında yapabilirdim uykulu eşime verdim gittim çocuğu ama her ne kadar uykusu olsada uyumaması lazım ben uyumuyorum ne kadar uykum olursa olsun ama o düşüş anı gitmiyor aklımdan kalbime öküz oturuyor resmen bize ders oldu ama yavrum bizim yüzümüzden düştü 😭😢😢😢