Maviyesil121212 bir şey sorabilir miyim cevap verirseniz çok sevinirim. Ben bebeğimin her ihtiyacını hiç bekletmeden karşıladım 14 aylık her zaman birlikteyiz son beş aydır haftada iki kez anneme bırakıp ise gidiyorum ama sadece 4 saat falan. Benim bebeğim hiçbir ortamda beni sallamıyor yani ben gidiyorum gelicem derim evden cikarim bana bay bay yapar, ortamda ben olsam bile başkalarına gider (anneanne, dayı, teyze, hala, dede hatta yabancılar bile olabilir) ben kucağıma alacağım zaman bazen beni itiyor bile bana gelmek istemez. Yabancı biri bebeğimin elinde tutsa yürür gider hadi annene bay bay yap derler bana bakar bay bay yapar gider. Sanki sadece acıkınca, uykusu gelince falan geliyor bana emziriyorum bu arada. Bu normal bir şey mi anormal mi? Bir bebek annesini hiç mi sallamaz benim ki o kadar sallamıyor. 4 saat bıraktığımda annem sen olmayınca biraz modu düşüyor seni aramaya başlıyor diyor ama aradığı şey meme de olabilir 😒 ben gelince bana öyle çok sarılmaz bile meşgulsr bi bana bakıyor yanıma geliyor üç beş saniye kadar emer sonra aynen devam ediyor. Kafam çok karışık bildiğiniz bir durumsa yardimci olabilir misiniz?