SANANE_ONANE71 Zayıflamak isteyenler gelin beraber zayıflayalim tek olunca konsantre olamiyorum😂illa biriyle yapcam birbirimize deste olalim ne dersiniz 😥155boy 82 kilo bu halimden nefret ediyorum
112219 SANANE_ONANE71 bende varım 😏 ilk doğumumda kırkım çıkana kadar vermiştim aldığım kiloları bunda 3 ay oluyor bir hafta sonra hala sekiz kilo fazlam var bende eşlik ederim bir birbirimizi motive edelim tek sorumum emdiği için yemeden kızamıyorum süt hemen fark ediyor şimdilik tempolu yarım saat yürüyüş yapmaya başladım iki gündür inşallah etkisi olur azda olsa 😥😥🥺
Saniss SANANE_ONANE71 1.60 62 kiloda kaldım önceki kiloma göre 6 kilo fazlam var gr veremiyorum 2 ay oldu doğum yapalı
SANANE_ONANE71 Yusufefem bence bismillah deyip baslayalim ben bugun egzersiz yapma programi indirdim yarin baslicam insallah
Yusufefem SANANE_ONANE71 bende indireyim ama doğuralı 4 ay oldu sezaryen problem olur mu acaba egzersizler 😒 Gerçi ben boğazımı tutamıyorum ki 😭
SANANE_ONANE71 Yusufefem benimde sezeryan 3 ay oldu bilmiyorum ama onu yapamazsan leslie var cok guzel youtube den bak o cok ise yarar bize de uygun
Eda_subasi Offf bende. Boyum 1.55 75 kgyum.😭üst üste iki çocuk yaptım tirodimde yavaş çalışıyor.doğum yapalı üç ay oldu ama veremiyorum kg😭😭
Degrmenesra SANANE_ONANE71 1 adaydır diyet yapıyorum ekmeği çıkardım hayatımdan. İll 15-20 gün leslie yapıyordum her gün ama bu aralar yapamıyorum kızım kucağımdan inmiyor vakit bulamıyorum ama yinede yemeğim ölçülü ve ekmeksizdir sürekli hareket halindeyim zaten termal taytta almıştım onuda kullanıyorum. 79 kiloyla başladım 72 şuan bakalım inşallah hedefime ulaşırım
SANANE_ONANE71 Degrmenesra masallah cnm azminden rabbim bizede versin insallah istedigin sonuca ulaşrsın
FmBetull Degrmenesra bende termal yat kullanmak istiyorum faydasını görüyor musunuz birde bu sıcak havalarda zor oluyor mu