Mesude Kızlar kanguru solomom mu mamadus mu karar veremiyorum ve elinde kullanılmamış yada az kullanılmış satan var mı 🤔
Umayumayumay Miniktavsan merhaba ben de mamadus almayı düşünüyorum kızım 1 aylık Yenidoğan aparatı varmış sanırım. Siz de mi onunla kullandınız?
Alihamza Bence çift yönlü kullanabileceğiniz kanguru araştırın. Mamadus aldım ben evet kullanışlı diğerlerine göre ağrı yapmıyor ama bebek büyüdükce önüne bakmak istiyor sıkılıyor içinde, bakamadığı için de durmuyor
Sarelim Alihamza mamadusbaby çift yonlu zaten Ancak bebekleri asla yuzu dısarı oturttamayız içinde çok saglıksız. Arka ve ön ve yan.yan takmayı deneyın
Alihamza Sarelim 6.aydan sonra gönül rahatlığıyla bebeğinizi dışa dönük oturtabilirsiniz. Mamadusta malesef bebek dışa dönük oturtulamıyor. Çift yön oturtulabilen ergonomik kangurular tercih edilmeli bence.
green Ben Mamadus aldım Şu an ara sıra kullanıyorum rahat ama ben sevmiyorum ben anlaşamadım kanguru ile 😂
Mrvdllr Nkahramanatas ben talibim eğer satmadıysanız instagram kullanmıyorum ama mail atar misiniz mrvdllr@gmail.com
Sarelim Alihamza kac uzman yazısı okudum hıc önde tanıyın yazısı gormedim duymadım. Anne karnı pozisyonu olacak. M durus olacak. Şaşırdım acıkcası. Sızın dedıgınız markayı ınceledım önde durus için 15 dk dan fazla tutmayın diyor işte. Gerek yok yanı bizler kanguru takip dısarı çıktığımızda o dk saatlere donuyor.
Alihamza Sarelim zaten m duruşu olması gerekiyor kanguruda ,dışa dönüğünde oturuşu m şeklinde olanı var ve seçenek olarak bulunmasında bence fayda var çocuklar 15dk pozisyon değişse bile iyi durma süresi uzuyo. Benim fikrim bu
Busss Bende iki marka arasında kaldım çok araştırdım aralarında fark yok ben solomombaby tercih ettim sebebi de düz renklerinde önlerinde fermuarlı cep olması. En azından markete giderken para telefon birşey koyulur diye düşündüm.