AyseAlyamm Kızlar 5 aylık kızım var dünden beri mama yemiyor . Dün toplam içtiği mama 330 ccdi . Gece de pek uyumuyor sürekli uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım . Diş alabilir mi diyorum ateş ishal falan yok 2 gündür istahsiz sadece
DefneRana3881 AyseAlyamm nerdeyse aynı dönemde bende yaşadım bunları öyle bi gün olduki sadece 200 cc mamayla geçirdi koca 24 saati şuan 6ay 10 günlük hala iştahı çok iyi olmasada 500 falan anca içiyo doktor bu dönemde çok normal dedi
Semavi AyseAlyamm bizde 5aylık olduk yeni 6gündür çok az mama içiyor bi gün 600 bi gün 300 doktor gezmekten yoruldum nedeni ne olabilir ki kilo azalırsa yemezse en son kan şekeri düşmesin diye sonda takılır dediler bugün bize çok üzülüyorum 😔acaba geçici bi dönemmidir ki
Semavi DefneRana3881 bizde 5aylık olduk yeni 6gündür çok az mama içiyor bi gün 600 bi gün 300 doktor gezmekten yoruldum nedeni ne olabilir ki kilo azalırsa yemezse en son kan şekeri düşmesin diye sonda takılır dediler bugün bize çok üzülüyorum 😔acaba geçici bi dönemmidir ki
Semavi Sarelim evet duydum bende ana hiç bir doktor bahsetmedi bi gaita tahlil sonucu kaldı sonra sorucam doktora bunu bende siz kullandınız mı
Semavi busrasahinn şuan bende yoğurt falan tattırıyorum ama sadece toplam 1 yemek kaşığı kadar sonra bırakıyor
busrasahinn Semavi ancak alışır biraz zaman alıyo öğün gibi vermek 6 ay 27 günlük oğlum daha yeni yeni öğün gibi verebiliyorum
Sarelim busrasahinn bn 5 aylık ıken tadımlara baslamustım. 6 aylık oldugunda öğün şeklinde vermeye basladım. Sabah kahvaltı,öğle çorba ara öğün meyve yoğurt,aksam çorba yada muhallebi. Aralarda tabiki süt.