02102021 KahramanAnne Benim değerim O.8 çıkmıştı şu an bebeğim 6 aylık Allah hayırlı olanı nasip etain sizin için tekrar kan ver demediler mi size
pmrsk Miroley ya kızlar sıcaklardan gecikiyor mu benmde hiç gecikmezdi iki gün oldu streste var haliyle. Korkuyorum bende. Tüm adet belirtileri var ama gelmiyor
Miroley pmrsk Evet etkili olabilir gecikti diyip stres yaparak daha da gecikmesine sebep olmayin akışına bırakın bir durum varsa belli olacaktır zaten ☺️
pmrsk Miroley aynen canım dogru söylüyosun ilk defa olunca strese girdimm bende bide ülke olayları falan baya can sıkıcı
Duriskonunannesiii KahramanAnne belki kimyasal olmuş düşüşe geçmiştir bir kaç güne adet olabilirsiniz
Duriskonunannesiii KahramanAnne sıcaklardan filan da olabilir ama bu değerle hamilelik görünmüyor ve 9 gün gecikmeye göre yükselmez de
PasaAnnesii KahramanAnne benim adet de düzenidir hep ayın 16sinda leke giib geldi sadece hamile miyim dedim test aldım 10gun oanra negatif çıktı 2gun öncede adet oldum
KahramanAnne Duriskonunannesiii Katılıyorum beni sadece her zaman düzenli adet oluşum korkuttu bu bir ilk benim için
PasaAnnesii KahramanAnne evet 5. Ayda oldum düzenli oluyordum bu ay böyle oldu adetim hep düzenlidir normalde de 3aydir da düzenliydi
Arsel Benim de bu ay bir hafta gecikti. Korunmaya rağmen korkudan 3 test yaptım 🤣 neyseki bir hafta gecikmeyle geldi🤦🏻♀️
KahramanAnne Arsel ya bizim bir tane geri çekilme ile korunduğumuz ilişki oldu birazda ondan korkuyorum 🙄 ama onun dışında hep kondom kullanıyoruz. Yani o bir kerede geri çekilme olmasına rağmen tutturduysak bize de helal olsun 😂
Kubra5657 KahramanAnne Canım sıcaklardandır ya şimdi kimde duysam adet gecikmesi diyor hep benimde nerdeyse 20 gün gecikti ama hamile degilim biliyorum 5 tem yukarısı hamile sayılıyor ama doktorum bana 25 ten yukarı ancak hamile sayıyorum dedi
KahramanAnne Kubra5657 ya bende hep böyle düşünüyorum ama nadir de olsa bu şekilde hamile kalma olasılığı beni korkutuyor 😔