SANANE_ONANE71 KahramanAnne Allah gonlunuzdeki neyse onu versin ama yni bence olmaz bu degerle hamilelik zor yani
KahramanAnne SANANE_ONANE71 Olmasın zaten canım İnan asla hazır değiliz . Allahım isteyen herkese nasip etsin evlat yokluğu göstermesin ama hayırlı zamanda versin ❤️
KahramanAnne Dorukmomy Bence de bende aynen böyle düşünüyorum nadir düşük ihitmal de gelip beni bulmaz heralde 🙄
Gonci KahramanAnne benimde çok düzensiz bu ay çok geç oldum mesela ama oldum bence geç olucaksın adet hamile değilsin gibi 1.20 çok düşük sanmıyorum gebelik oldugunu canım çocugun kaç yasında bu arada ☺️
uyumayankoala KahramanAnne istisnalar kaideyi bozmaz inşallah değilsinizdir yine bi yaptırın kan testi
JackDaniels KahramanAnne adet tarihi gelmeden bile yükselir beta hormonu. Kaldı ki sizin 9 gün geçmiş🙏🏻
KahramanAnne JackDaniels Bende öyle düşünüyorum ya beni tek şüphelendiren şey adetim hep düzenlidir doğumdan sonra da hep düzenliydi sadece ilk kez böyle gecikti
JackDaniels KahramanAnne Belki sıcaktandır canım. Benimde 4.günüm gecikmemde. Normalde tam günümde sabahtan olurdum endişeliyim🤣
KahramanAnne Deletedmom_29 doğrudur ama doğumdan sonra da hep düzenliydi ya korktum o yüzden inşallah dediğiniz gibidir ❤️
nneslihan KahramanAnne 4,40 çıkmıştı benim. Reglim 4 günde geçmişti öyle test yaptırmıştım, zaten akşamında da regli olmuştum
Pembepanterr KahramanAnne Çok düşük bir değer ve 9 gün geçti diyorsunuz mümkün değildir o kadar gecikmeye olsaydı 5 üstü olurdu değer
Miroley KahramanAnne Önemli olan referans değerdir her laboratuvar cihazının parametreleri farklıdır 🥰
pmrsk Miroley ya kızlar sıcaklardan gecikiyor mu benmde hiç gecikmezdi iki gün oldu streste var haliyle. Korkuyorum bende. Tüm adet belirtileri var ama gelmiyor