Kahramanne Suratı 🤨bu şekilde gezen adam şimdi 🥰 oldu 😂 Microkaynak yaptıran arkadaşlarım var mı özel bir bakımı ?
kartopu23 Kahramanne neyi kazandı anlamadım? Edit: heh beklenen açıklama geldi ☺️ zor değil mi kaynak yaa
geberikgelin Kahramanne Kesinlikle size uzun sac daha cok yakisiyor 🤌 diger sac kesimide yakismis ama daha olgun gstermis uzun sac daha bi enerji genclik katmis 🌸
Kahramanne Bilmeyen arkadaşlar İÇİN böyle kestirmiştim geçen hafta eşim resmen suratıma bakmayı geçin berbat kötü hiç olmadı senin canın mı sıkılıyor bari düzgün model ver demişti
Krcbbk Kahramanne kışa saç çok güzel olmuş. Benim eşimde uzun seviyor kestiremiyorum 🤦♀️ anlıyorum sizi
Deletedmom99886 Kahramanne Ya şu saç herkese inanın yakışmaz size harika oturmuştu. Ama sizin içinize sinen, hangisinde mutlu olduğunuz önemli. İkiside harika ❤️
Mirac_bbk Kahramanne bence yüzünüz güzel olduğu için iki modelde güzel duruyor ama benim eşimde takıntılı kestirmiyor saçlarımı şuan kalçamı geçmiş durumda siz halimi düşünün 🥲
Dilaylaa Deletedmom5284 Yine bebeğime katılıyorum önceki postuda görmüştüm kısa saç çok efsaneydi be 💃❤️
Tombikdonerartikcokpahali Kahramanne Hepsi yakışmış kestirmiş halin de güzel uzun halinde kirpiklerin de kaşında 😍 bu senin hayatın senin tarzın 🤭 ha yaptırmış Olmasaydın da güzelsin 😊❤