dlnyny Bebeğim 17 günlük kakasını yaparken çok sancı çekiyor yavrum ne yaparsam yapayım emzirdikten sonra yukarıdan her defasında gazını çıkaramıyorum sonrada bağırsaklarında sorun yaşıyor sanırım gaz damlası kullansam ne tavsiye edersiniz?yediklerime de çok dikkat ediyorum
Slmm2006 dlnyny Benimki de yukarıdan çıkaramıyordu. Bütün yediklerine kimyon at. Senden bebeğe geçer. Ben öyle yapıyorum. Daha rahat çıkarıyor. Ben biogaia ve nurse harveys damla kullanıyorum. 31 günlük bebeğim
Yulaflapasi29 dlnyny bencede metsil, 6,5 yıl önce diğer kızım için ne pahalı damlalar aldık hiç fayda etmemişti, metsil o zman çok ucuz bişeydi onla çare bulmuştuk, şuan 27 günlük bebegin var dün onada metsil aldık bakalım inşallah iyi gelir.
Zeynepsare-Annesi dlnyny canım bizde Maflor diye bir gaz damlası kullanıyoruz doğumdan itibaren kullanıyorum bebeğim 4 aylık olacak şükürler olsun gaz sorunu çekmedik
dlnyny Slmm2006 kimyon kullanıyorum aslında bahsettiğiniz 2 damla birlikte mi kullanılmalı? Biogaia çok gördüm yorumlarda
Slmm2006 dlnyny biogia bağırsak düzenleyici zaten. Nurse harveys gaz damlası. İkisini de kullanıyorum . Bende bundan görerek başladım. Rahatlatıyor yine.
dlnyny Yulaflapasi29 tek başına yeterli midir başka bir şey kullanıyor muydunuz yanında?çok teşekkürler
dlnyny Zeynepsare-Annesi ya insan ne yapacağını bilemiyor gerçekten hangisi iyi gelecek keşke bilsem de alsam hemen.. çok teşekkür ederim canım darısı bize olsun🙏🏻
dlnyny anne0666 malum havalar sıcak dikkat etmiyordum hiç ayaklarıma sıcak tutayım madem çok teşekkür ederim
Kndmr dlnyny canım ben maflor kullanıyorum ve her emzirmeden önce relactaz diye bir damla sütteki gazı alıyor ve kimyon anason ve rezene çaylarının tohumlarını aldım onları kaynatıyorum bebeğin daha küçükmüş bir veya iki çay kaşığı verebilirsin ama sen çok iç bebeğine sütle geçer rezene zaten süt yapar anason uyuması için iyi olur yemeklerine kimyon at bol bol benim oğlumda gazını yaparken bile ağlıyordu şimdi hissetmiyor nerdeyse gazını yaptığını