Meral65 Merhabalar. Oğlum yaklaşık bir haftadır pişik olmuş geçmiyor pisigi normalde pişik olduğunda Bepanthol sürüyordum geçiriyordu bu sefer sürdükçe artıyor kasıyor sürekli bu durumu yaşayan var mı ne yapsam geçer
egeninanns Meral65 bezini değiştirip bol bol yıkayın altını . Havalandırın altını . Bi de sudocrem işe yarıyor
Mervederen Meral65 benim kızım 2 buçuk aylık bir aya yakın pişikten çok çektik denemediğimiz krem kalmadı hep altını yıkadım açık bırakıp yatırdım geceleri artık kanıyordu pişiği bir sürü bez değiştirdim en sonun da cildiyeci bi krem karışımı verdi o biraz hafifletti primanın premium care serisini aldıgım akşam poposu bembeyaz oldu bizi o bez kurtardı sizinde inşallah tez zamanda geçer 🙏
Meral65 egeninanns genelde gündüz hep açık bırakıyorum yıkıyorum kurutuyorum ilk defa böyle bişey yaşadım potur potur olmuş
Cerenmasal Bende prima kullaniyorum,ve sık sık bezini degistirip altini suyla yikiyorum sonrada Tracoval suruyorum faydasini goruyorum cok sukur,tabi normal zamanda bepanthol sudocrem kullaniyorim gecmis olsun
1mirayinannesi Meral65 sudocrem bepantol sebamed bile kullandım fayda etmedi arko krem bir günde geçirdi hep arko kullanıyorum akşam sürüyorum sabaha normale dönmüş oluyor
Meral65 Sanırım mantardir yaaptigim araştırmalar onu gösteriyor antibiyotik kullandıktan sonra oldu yarın aile hekimine gösterecem hepinize çok teşekkür ederim
Ssumru Meral65 bezini sıkça değiştirip hee çiş yapışında ve kakasında yıkayın birde Arko krem sürün beyaz kapaklı tüpte olanlardan
Elf1s1l Meral65 kaşınıyorsa mantara çevirmiş olabilir doktora danışıp bi mantar kremi sürebilirsiniz travazon mesela.. eğer normal pişikde hamazinc den şaşmayın derim
Elifumsu Coresatin pembe olanı bebekler için . Kortizon icermiyor. Araştırın, doktorunuza danışın. Egzama ve pişik için kullanılıyor. İnşallah en kısa zamanda geçer
eymeninefe Meral65 ıslak mendil kullanmayın bu süreçte yıkayın ve hhava aldırın bide travazol ve sdocremi dönüşümlü sürdüm 2 güne kalmadı bizimki çok kizarikti
Cihangir-12 Meral65 dikkt edin mantar olmuş olablir çok ıslak kalmasn bide mantar kremi deneyin isterseniz