Annis-ogul zarifbirhanim aynen oyle bnde doğru kategori sevtigim halde yine para kesmişler. Hakkımı helal etmiyorum .sırf iki kere para almak için her b.k u yapıyorlar
zarifbirhanim Annis-ogul Kesinlikle öyle. Minicik şeyi büyük boy kategorisine sokmuşlar. Zaten pazarlik, komisyon, kargo kesintisi derken elde bisey kalmadı.
Ltprknn zarifbirhanim ben orayı kullanmıyorum artık.gardropsta da kesinti var ama fiyatlar daha uygun.orada da büyük birşey almak çok zor.4 desi üstü kesinti oluyor.
zarifbirhanim Ltprknn Zaten sifon elbiseyi bebek arabasının olduğu kargo kategorisi olarak kestiklerinde şok oldum
iki_tospik_annesiii Kızlar bu uygulamalar nasıl kullanıyor benim de bir sürü giyilmemiş kıyafetlerim war onları satmak istiyorum nasıl yapabilirim
zarifbirhanim iki_tospik_annesiii Uye olup ürün ekliyorsun canım. Ürün fotoğrafı renk boy fiyat gibi bilgilerini giriyorsun
Annis-ogul zarifbirhanim oylw yaa bnde grd açtım ama orda da hic satış yapamadım takipçi kasmak lazim
Ltprknn zarifbirhanim mail atsanız? Ben bir kere mail attım iade kabul etmeyen biriyle ilgili.dönüş yapmadılar ama kabul etmişlerdi
Ltprknn zarifbirhanim bir de kargo şirketiyle ilgili olabilir desi hesaplıyorlar çünkü belki yanlışlık oldu
zarifbirhanim Ltprknn Şikayetlere baktım bu sorunu çok yaşayan varmış. Meğer pttde küçük paket 9.TL mng de 12 TL yurt içinde küçük paket 15 TLymis. Boyle bir sistem kurulduysa bunu desteklemeliler ya da şu şu kargolar da fiyatlar böyle diye belirlemeliler
zarifbirhanim Ltprknn Benle birlikte bu sorunu yaşayan çok kişi var canım. İnan bir yaş bebek elbisesi. Paketin boyutu elim kadar değildi ama yinede orta boy olarak kesilmiş. O kategoride ise uzun elbiseler, fon makinesi falan gösteriyor.