yigitinanneesii Kızlar bebeğim memeyi ve ya biberonu emerken hırıltı bi şekilde emiyor, burnuna serum fizyolojik sıktım pislik gelmedi. Neden oluyor olabilir? Doktoruma yazmalı mıyım ?
Elmel yigitinanneesii canm yotupta osman gonulal isimli bir doktor vae onun burun temizlik videosunu izle günde 7 veya 8 kez öyle temizle
yigitinanneesii Melin16 daha bebeğim çok küçük olduğu için aspiratör kullanma dediler ödem yapıyormuş burunda
Melin16 yigitinanneesii kim dedi bunu doktor sıkıntı görmüyor ki biz kullanmaya basladık 20 günlüğüz ve benden cok cıkıyor bebişte cıkıyordur yazık günah emerken uyurken düzgün nefes alamıyor hırıltıdan bizimki. Yenidoğan ıcın kullanılır aspiratör zaten ki sonrasında gerek kalmıyor kendi hallediyor.
zynn yigitinanneesii Normal o zaman. Benimki 4,5 aylık hala arada hırıltılı duyuyorum kaç defa gittim doktora kıkırdak dokudan dolayı dediler. Hele sizin ki çok minnos daha. Ama siz yine de serum fizyolojik yapın tabi tıkalı burun olmasin
Melek030 yigitinanneesii sirekli huzursuzluk kusma yada sütun ağza geri gelmesi öksürük balgam hirilti. Gaz. Uykusuzluk kendini yay gibi germe geriye atma meme reddi. Kilo alamama. Yalnız bu şikayetler zamanla siddetleniyor artıyor bebek büyüdükçe. 3 saate bir emzirin başını yüksek eğimli tutun. Emzirdikten hemen sonra yaptırmayın Muhakkak gazını çıkarın siz yediklerinize dikkat edin. İlerlemesin.
Elmel yigitinanneesii canm günde bi kaç kez yap hatta mümkünse 7 veya 8 kez yap bi kaç gün bak geçmesi bi doktora götür sağlık ocağına gotursende olurr
yigitinanneesii Melek030 şuan sadece hırıltısı var o da biraz geçti sanırım, dikkat ederim teşekkürler canım ❤️
yigitinanneesii Melin16 valla herkes dedi bende kullandım dün ama fazla bişey çıkmadı her gün yapmalı mıyım ?
Melin16 yigitinanneesii Ben hırıltı oldukça yapıyorum cocuk rahatlıyor. 4.aya kadar sadece burundan nefes alabiliyorlar zaten onuda rahat alsın garibim 🙂
bankacianne34_ yigitinanneesii merhaba, eger burnu temizse mama kullaniyor iseniz mama bogazda kalip hirilti yapiyormus doktorunuza bir danisin arkadasim cozumu mamadan sonra bir cay kasigi su vererek cozdu,
yigitinanneesii bankacianne34_ su veriyorum pamukçuk olduğu için doktorum bi kaç çay kaşığı su ver dedi