Merkose Bebeğim 2 aylık aşırı gaz problemi var sancıdan sürekli ıkınıyordu göbek fıtığı olmuş çok moralim bozuk bu durumu yaşayan oldu mu tavsiyeniz nedir?
irva Merkose Zamanla geçiyor canım.Bizde de vardı 4.ay geçti.Sıkma canını ağrısı acısı olmuyor ondan dolayı zaten.
Kerimelara Merkose çok geçmiş olsun Evet ben yaşadım çok şükür iyi şimdi. Doktora götürdüğümde korkma kötü bisey değil 2 yaşına kadar kontrol ediyoruz falan dedi 2 yaşından sonra eğer geçmemişse ozaman müdahale ediyoruz dediydi. Gaz sancısı ıkınması falan bitince göbek fıtığıda kendiliğinden kaybolur dedi ve gerçektende şeytanın kulağına kurşun öylede oldu. 5.buçuk aylığız ve geçti yok şükür… oyüzden korkma NOT: fazla ağlatma gaz çıkarmasına daha çok sen yardımcı ol eğzersizler falan yaptır V.s ve hep kontrol et morarma falan olursa hiç durma acile götür canım. Tekrar geçmiş olsun .
Kedogan Merkose canım hiç bisey yapma oğlumun fıtığıni görsen ağlardın öyle büyüktü ama 4 aya geldi gaz azaldı küçülmeye başladı ve tamamen gitti b
Merkose Kerimelara açıklamaların için çok teşekkür ederim gerçekten rahatladım. Gaz sancısını geçirebilsem olmayacak zaten ama damlalar da geçirmedi en sonun da fıtık oldu😔
Merkose Allah razı olsun içimi rahatlattın çok üzüldüm tüm gün. Çözüm olarak ameliyat yazıyordu çünkü.
Kerimelara ssnnmm ben kattım valaha eskilerin bir bildiği vardın dedim yazmayın arasına koydum ve bağladım 2 gün yaptım inanmakta gerek. Belki o vesile olacak bunda kötü bisey yok. Sadece deneme canım. Allah’ım şifalar versin
Kerimelara Merkose rica ederiz canım en son sanrım sorun olmaz gaz damla adını yazsam METSİL GAZ DAMLASI onu yazmıştı doktorun kızıma cok iyi geldi. Sizde denediniz mi dönemediyseniz tavsiye ederim. @pramatüreannesi yim ☺
pundit Merkose kızımın da ilk bebeklik döneminde çok aglamaktan göbek fıtığı oldu şu an iki buçuk yaşında ve hala gerileme olmadi. Doktor okul çağına kadar bekleyelim gecmezse cerrahi yapariz dedi inşallah gecer diye bekliyorum ama hiç gerilemiyor
Merkose pundit sizlere de çok geçmiş olsun, çok küçük olduğu için çok endiselendim. Umarım daha fazla ilerlemez.
pundit Merkose inşallah çoğu bebegin geçiyor ama hep öyle okudum. İnşallah sizin de kendiliginden geçer 🙏
Merkose Kerimelara çok teşekkür ederim ben biogaia ve sapsimplex kullanıyordum. Bir de acı elma (adaçayı yağı) ile masaj yapıyorum ama bir türlü azalmadı. Önerinizi hemen deneyeceğim doz olarak günde kaç kez kaç damla acaba? Bir de sütüm yetmediği için mama takviyesi yapıyorum aptamil comfortmil kullanıyorum.
ssnnmm Kerimelara üzerine birşey bağlandığında basınçtan dolayı damarları düğümlenebilir çok tehlikeli eskiler yapıyor vardır bildikleri mantığı çok yanlış hangi doktora giderseniz gidin ilk dedikleri şey üzerini bağlamayın
Roseses Kızımın da vardı canım cevizden büyük kocamandı, korkuyordum dokunmaya bağırsak sesi geliyordu guluk guluk diye, doktor bastırın içeri giriyorsa korkmayın ama girmiyorsa ve bebek kusuyorsa getirin hemen hastaneye demişti günde bir kaç kez deniyordum göbeğine dokunup, 6. Aydan sonra küçülmeye başladı hiç geçmeyecek sanıyordum öyle büyüktü ki kıyafetlerinden belli oluyordu ailem bile bilmiyordu ilk kez kıZımda gördük öyle bişey
Merkose Roseses ben dokunduğumda içeriye giriyor şimdilik son iki günde fark ettim. İlk başlarda gaz sancısı ve ıkınma ile başladı ama artık fıtığa döndü😔
Kerimelara Merkose doktorunuz onun damlasını cocugunuzun kilosuna göre ayarlıyor ben 5 6 damla kadar veriyordum. Doktorum öyle söylemişti. Bende kullandım biogayı hiç işe yaramadı çok şükür bu METSİL ÇOK İYİ GELDİ.
Annebalisi Merkose Oğlumda da vardı doktor muayene ettiğinde müdahele gerektirecek durumda değil 1 yaşına kadar geçer dedi. Oğlum neredeyse 5 aylık, çoktan geçti.
Merkose Annebalisi ay inşallah bizim de geçer . Biz şu anda 1 ay 16 günlüğüz ve dün oluştu bu fıtık umarım dediğiniz gibi olur
ikizlerinannesi2985 Merkose tek tavsiyem müdahale etmeyin,kendi haline bırakın, geçiyor. kızımın 2 ayda kendi kendine geçti
Merkose ikizlerinannesi2985 umarım bizim de en kısa zamanda geçer ama bu gaz sorunu bitmedikten sonra geçeceğe benzemiyor.
Merkose Kerimelara mutlaka deneyeceğim dediğiniz gibi diğer damlalar ile bir değişiklik olmadı😔 şu anda 4250 gr ağırlığında ben de belirttiğiniz dozda başlarım
Roseses Merkose içeri girmesi iyi bişeymiş, girmezse bağırsak düğümlenmesi olabilirmiş, para vs sakın bağlamayın çok tehlikeli öyle şeyler, duş aldırın bol bol, terleyip üşütmesin daha çok gazlanmasın, yüzde 95 i kendiliğinden geçiyor merak etmeyin