Bisaniye Ugggg yok cidden mesela fazla c vitamini içeren ürün tüketince ya da havuç turuncu oluyor :) tecrübeyle sabit. Vücut atıyor sanırım
Ugggg Icot aslında korkutucu ben duyuyorum doğumdan sonra biseyler biseyler şimdi yanlız olanlar var korkmasinlar hep banyoya girince aklıma geliyodu bı tanığın gelini ağır depresyona girmişti rahatsız ediyolarmis hep o geliyo aklıma ama ne bileyim öyle fazla korkmuyorum içim çok rahat
Icot Ugggg ben inanıyorum. En yakınım neler çekti gözümle çok şahit oldum. Anlatmak istemem burada korkmasınlar diye ama belki bilimsel bir açıklaması da vardır bilemedim.
Ugggg Icot işte benimde obtarz ama şunu net soyliyebilirm kucukı amcamla yıllar sonra barıştı babam ozaman 13 yaşlarındaydım bı çocuk odaları vr orda uyudum biraz rüya falan görmedim eminim ve bı tokatla uyandım bişey tokat attı resmen
Ugggg OzlemDoganay ins olmaz bidaha uzulunce egzama olmuştu annemin ellerinde 11 yıl gecmedi hamur bile yoguramazdi
EfeninAnnesiii Bende hamileyken sabah uyandığımda elimin ortasında görmüştüm sonra Bi abdest aldım Kur'an okudum geçti o günden sonra da daha görmedim anlamını da hiç araştırmadım sadece duymuştum melekler gelir bir iz bırakır diye ama inanmamıştım
OzlemDoganay Ugggg bende de var kuru egzama ellerimde Adana’nın suyundan ve havasından oluyo İstanbul’da yaşarken böyle değildi
ulkununannesi Ugggg ben de hamileyken olmuştum öyle. cin korkulcak bi sey degil aslında Allaha siginip guvenirsen ondan guclu hic bir varlik olmadigina inanirsan sana bi sey yapamaz. banyoda cirilciplak durmamaya gece cop dokmemeye dikkat etsin.