Elam34 Anneler kizim 13 aylik bugun disarda kendime kornet dondurma almıştım yemek istedi bir iki yalattim kendi eline almak istedi verdim az yalasin alayim diye ama hepsini yemek istedi kulaha bastirdi falan elinden zorla aldim mahvolcak her yeri hem de onun icin zararli diye o kadar cok agladi ki içli içli cok üzüldüm eve geldik yol boyu vicdan azabi cektim niye aglattim ki verseydim keske bisey olmazdi diye simdi oturup agliycam nerdeyse sizce dogru mu yaptım sizler yediriyor musunuz yoksa versemiydim koca dondurmayi yesin diye teselliye ihtiyacım var😞
Reyna Elam34 hippin bebek için dondurmaları var. ben çok sıcak günlerde onlardan yediriyorum azar azar
Deletedmom_36 Elam34 13 aylikken kulaha sade dondurma koyup azicik eline veriyordum evde ☺️Simdi babasiyla konusurken telefonu eline alip baba dooo al gel diyor😅😅😅
yeninesilmom Elam34 11 aylığız ve yaklaşık 1 aydır dışarıya çıktığımızda arada dondurma yediriyorum sade olanından külahın içine yarım kaşıktan az koyduruyorum oyalanıyor yarısını yiyiyor yarısını döküyor ama en önemlisi o kadar mutlu oluyor ki dondurma yerken anlatamam size 😊 üstünü başını da mahvediyor ama temizleniyor bi şekilde ya yanıma yedek kıyafet alıp değiştiriyorum üstünü elini yüzünü yıkayacak yerde bulunuyor halloluyor bi şekilde. O mutlu olsun yeter ki❤️ Öyle hazır dondurma hiç yedirmedim genelde külaha sade olanından tercih ediyorum
DenizSerap O yaşta vermedim ama artık hazır külah alıp içine koyuyorum bir tatlı kaşığı kadar. bazen de fırsat bulup kendim yapıp yine külah içine koyuyorum anlamıyor 😂😂😂😂
Elam34 Mom7676 sade olsa benim de icim rahat edicekti maras verirdim de bu karamelli cikolatali falan olunca icim rahat etmedi
Emelim Mom7676 canım bana düşmez belki ama 1 yşından önce şeker verilmemisi gerekiyor bebeklere ilerde şeker hastası olma riski artıyo😞 1 yasından sonra da fazla vermemek lazım bence kızım 1 yasında iki kez yalatıyorum daha vermiyorum😀
Elam34 Deletedmom_36 ben de oyle yapayim bari cok seviyor dondurmayi ama hep hazir cikolatali falan denk geliyor en azindan sade olur kulaha da cok hevesi var
Reyna Elam34 ek gıdaya bile 6. ayda geciliyor ek gıdaya geçse bile hazır şekerli tuzlu yiyeceklet yasak 1 yaşına kadar tutmuşsunuz hem şekerli hem dondurma yedirmişsiniz 4 aylık kuzuya yazık yani çok kızdım size
Deletedmom_36 Elam34 evde kendinde yapabilirsin aslinda hazir kulahlardan kullan☺️Ben arada oyle yapuyorum
DenizSerap Elam34 yoğurt,muz,bal,ceviz,sevdiği meyveleri blendardan geçiriyorum dondurma kaplarına dolduruyorum ben bile yiyorum 🤤 Daha tatlı olsun istersem hurmayı püre haline getiriyorum 😍
Elam34 yeninesilmom ama benimki karamelli falandı elinden almakl iyi etmisim demi yoksa dediginiz gibi kulahta sade olsa almazdim yesin mutlu olsun kuzum cok agladi icim acıdı😢
Senemmm11 Elam34 ben veriyorum 13 aylik ama 11-12 aylıkken de veriyordum. Tabi koca dondurmayı tek başına yedirmiyordum kutu dondurma alırsam kaşığın ucuyla veriyorum. Diğer türlü acik dondurma alırsak 1 tatli kaşığı kadar külaha koyduruyorum veriyorum eline
Mom7676 Emelim Doğru söylüyorsunuz bende zaten öyle çok vermedim yani top top yedirmedim 🙂 şimdi bile birkaç tatlı kaşığı yediriyorum
yeninesilmom Elam34 ayy bende üzüldüm şimdi keşke açıkta satan bi dondurmacı bulsaydınız da alsaydınız yeseydi yavrucak neyse olsun olan olmuş daha fazla üzmeyin kendinizi bidahakine alırsınız yada kendiniz yaparsınız 🤗❤️