Aselinnannesii Kızlar bende 4 tane ceyrek var. Çeyrekli bileziklerden yaptırmayı cok istiyordum ama olmazmış 4 tane ile az diyorlar biriktir biraz daha diye. 4 tane ceyrekle ne yapabilirim değerini kaybetmicek bisey kolye,bilezik vs sizce?
mustafayamaninannesi Aselinnannesii niye 4 çeyrek dizip bilezik yapıyorlar arada zincirle oluyor yani he komple kol dolusu istersen onun için çok lazım
Deletedmom4444 Aselinnannesii Tek ceyrekle bile yapan var neden olmuyormus ki.Gerci ben uzerinde altin tasimaya korkarim duser felan 😬
Deletedmom_36 Aselinnannesii kuzenimde 3 ceyrekli var.Birkactane den kasitlari balik sirtindan falanmi bahsediyorlar.Zincir alin isterseniz 4 taneyi kenarlara taktirin birtanede ortaya soyle okkali bir resat☺️
mustafayamaninannesi Aselinnannesii keyif senin değil mi nasıl istersen öyle yaptırırsın gayette oluyor
Eslemin_Annesiii Tam altin yaptir boncuklu kolyenin ucuna tak boncuklu kolye yap boynuna onun ucuna tam altini koy boynuna tak cok guzel oluyor foto atayim dur
Deletedmom4444 Deletedmom_36 Hahaha tamam canım alirsam eger sana gonderirim altin takim hic yok malesef 😁2 yuzugum var onlarda rafta duruyor.
Miniknur Bence zincir alın. Çeyrekli şeyler modern değil ki :/ yine nerden çıktıysa onlar moda oldu ama hoş durmuyor sanki.
Deletedmom4444 Deletedmom_36 Bende bozdurcam bi abla vardı kapalı bi bayan bi yere oturmaya gittik basortusunun onunu acti bi baktim kocamam kolye dedim anam nasil taktin ya duserse 😳Dusunsene esarbi aciyorsun kolye yok tovbe bismillah evlerden ırak 😁
Deletedmom_36 Deletedmom4444 😅😅😅ay hic tarzim degil esimin kuzeni oyle kiz benimle yasit ne bulduysa takip geziyor bayramlarda Bende boyle zarif seylerden hoslaniyorum☺️Esimin kuyumcu arkadasi var ben aliyorum ne istersem esim oduyor eve gelince ya hülya ala ala bunumu aldin bari sari olsaydi diyor😅😅😅
Deletedmom_36 Mirac_bbk kiskandiysan sanada yaptiralim 😃😃😃Şikir Şikir gezersin benim param olsa bende yaptiririm😅😅😅