Narin9 Vanilya Allah Allah başka nasıl yapılır ki şeker falan kullanıyor musun? Pekmez de koysan farklı meyveler denesen bilemedim
Vanilya Narin9 Hayır şeker kullanmıyorum. 15 buçuk aylık oldu. Muz,pekmez,keçiboynuzu özü,keçiboynuzu unu gibi hep bunlardan yaptım muhallebi. Artık başka tarif arıyorum. Ama şekersiz. 1000 gün şeker vermeyeceğim kızıma. Sonra da dikkat etmeye çalışacağım
Vanilya Narin9 Magnolia yaptım oradan ben ilki çok iyi olmamıştı. Sonra başka tariften baktım onu çok beğendim
morkalp Vanilya irmiği suyla pişiriyorum bir muzu eziyorum şeftali varsa suyunu ekliyorum iki veya üç bebe bisküvisi ekliyorum azıcık pekmez isteğe bağlı bazen bir kaşık yoğurtta eklerim son olarak ceviz rendeliyorum oğlum severek yiyor bu şekilde ☺️
Muhasebeciana Narin9 tutturursun canim tek püf nokta profeteroller firinda pisirken kapagini acmaman firinin süresi bittigindede açma hemen bi 10-15 dk sonra aç birde kasikla koyarsan tepsiye 1 tatli kasiginin yarisi kadar koy yoksa cok kabariyor 😁 ben son 2 yaptigimi hep oyle yaptim ondan sonra yari yariya kesip oyle doldurdum iclerini 😁
Narin9 Vanilya ne güzel canım maşallah bnde elimden geldiği kadar vermiyeceğim inşallah her ne kadar ver ver baskıları olsa da 7 aylık çocuk bilmiyor ne diye veriyim zaten büyüdükten sonra istesek istemesekse tanışacak bunlarla
mechule Vanilya kuru kayısı incir üzüm küçük küçük doğrayıp haşlıyorm sonra irmik ekliyorum canım belki fikir olur sana da
Narin9 Muhasebeciana sanki poşete koyulup öyle şekil veriyorsun değil mi kaşıkla zor olmaz mı 😊teşekkür ederim canım tam tarifini alabilir miyim 😃
mnkbbgm Narin9 5 dk harika tatlı tarifi veryim milföy hamuru kahvaltılık çikolata arasına koyuyoruz üstüne yumurta beyazı ve toz şeker at fırına oh mis
Deletedmom_36 Narin9 incirli muhallebili tatli.Gelin pastasi.tiramisu. Bu ucu uzerime yapismis hep yapiyorum ve her evime gelixek olan bunlardan birininyapmamai istiyor😅😅
Narin9 Deletedmom_36 tiramisu tarifini alabilirim 😃gelin pastasını daha önce yaptım. Yalancı tiramisu yaptım içinde labne vardı kocam bey onu pek beğenmedi 🙄ama ben çok beğendim. İncirli muhallebi nasıl güzel oluyo mu
Deletedmom_36 Narin9 bende yalanci tiramisu yapiyorum her yiyen bayilir☺️İncirli muhallebide harika olur hele ilk evlendigimde esimin tarafj bende gordu onu her beni goren kiz senin bir pastan varmis harika derdi😅
Vanilya Narin9 Aynen öyle ama şu an alt yapı bizim elimizde o yüzden ben vermiyorum ver diyenlere de vermiyorum kendiniz yiyin diyorum
Narin9 Deletedmom_36 yalancı tiramisu tarifin nasıl canım labne varmı içinde eşim labne tadını sevemedi ben çok beğendim misafirlerim de bebeğindi
Muhasebeciana Narin9 bana posetle yapmasi daha zor geliyo ya heryeri batiriyorum ben o yuzden kasikla yapiyorum 😁😁 125 gr margarin yada tereyağini erit sonra 1 su bardagi soguk su koy o kaynayinca 1 su bardagi da un koy canim karistir bi 5 dk kadar sonra o soguyunca icine 4 adet yumurta kiricaksin yalniz yumurtalari teker teker kirman lazim 1 taneyi kirdiktan sonra blenderla cirp sonra 2.ci yumurtayi koy bu sekilde ,4 yumurtayi 1 er 1 er kirip cirpiyoruz sonra tepsiye ben kasikla koyuyorum azonce dedigim sekilde ufak ufak koy cunku cok kabariyorlar 200 derece firinda yaklasik 30-40 dk kadar pisiriyorum ben. Muhallebisi icin 2.5 su bardagi sut 1.5 cay bardagi seker 2 yemek kasigi un 1 yemek kasigi nisasta 1 adet te yumurta sarisi koy pisir pistikten sonrada vanilya ve tuzsuz tereyag at biraz karistir o da soguyunca pisen profiterolleri ikiye kes iclerine kasikla koy kestigin tarafi kapat. Ustunede ben hazir cikolata sosu yapip koyuyorum bu kadar 😁
Metinazat Narin9 katı yag kullanilmayan seker pare yaptim dün Nera tstlı dünyası ’nin tarifi ile. Cok guzel oldu herkes cok beğendi. Bir bakin derim😍