hazalinannesi1705 F-Betul Tatlıkuyu , Beşevler , Arapcesme tercih edebilirsiniz . Merkez çok kalabalık olur cakaldere ve gaziler asla tavsiye etmem . En kötü ihtimal köşklücesme mahallesi de olabilir
F-Betul hazalinannesi1705 Teşekkürler bugün geliyorum ev bakmaya umarım güzel rahat edeceğimiz bir yer buluruz Allahın izniyle.💐☺️
Deletedmom_36 Umayinannesi ben birtek osmanyilmazi duydum baska yerleri bilmiyorum osman yilmaz da oturan tanidiklarimiz var temiz bir yermis evet☺️Sende gebzedemi oturuyorsun
Umayinannesi Deletedmom_36 evet gebzede oturuyorum 😊 osman yılmaz güzel bir yer o yüzden çok pahalı evler ama 😭
Deletedmom_36 Umayinannesi evet oyleymis osman yilmaz pahaliymis☺️Bende yenikent taradinda oturuyorum
Yonca_94 Deletedmom_36 bende suan ev bakiyorum yenikent tarafinds nerde oturiyorsunuz orda acaaba? Gaziler dagin orda bi daire görmüstümde o taraf iyi mi?🙈
Deletedmom_36 Umayinannesi ben acikcasi bilmiyorum nersei guzel diye☺️Ama bura sakin bir yer oyle kavga gurultu olmuyor zaten sitede oturuyorm temiz ferah ☺️
Timurcan AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ay bu yorum şuan benim çok işime yaradı 😂bende tasinacagim yakında tamda bu yorumu arıyordum😂
Timurcan AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Gebze’nin neresi bilmiyorum valla önümüzdeki ay içinde eşim gelip bakacak işte önce yol yapımı varmış orda artık nerde bilmiyorum😊
F-Betul Milasmom Osman Yılmaz’dan bulduk biz de umarım iyidir okula tek vesaitle gidebileceğim ev güzel semt güzel gibi inşallah memnun kalırım 💐🙏🏻☺️ Teşekkürler cevap için.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Yonca_94 Gazilerden ne kadar uzak o kadar iyi. Her gece olay. İğrenç bir mahalle. 🙈
Deletedmom_36 Yonca_94 gazileri hic bilmiyorum bende buraya gelin olarak geldim direk yenikent tarafinda oturdum 3.5 yildir burdayim yani 3 evim bu hatta🙈ucundende memnundu mevki olarak yenikentte huzurkent evleri var onlara cok yakinim merkezprime hastanesi var yeni yapildi yurume mesafemde☺️