F-Betul CansuReis Evet okula geliş gidiş olarak da güzel olur umarım iyi bir yer denk gelir☺️🙏🏻💐 Çok sağolun cevap için.
Minisinannesiii F-Betul hep çingeneler dolu oralar hırsızlık kavga filan çok olur orda ondan dedm inönü mahallesi var kiralık arıyorsanız bildiğim çok güzel bi evde var
F-Betul Minisinannesiii Aslında güzel olabilir haftaya geleceğim, karar verdiğimde size bu posttan ulaşsam olur mu?☺️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi F-Betul Rica ederim. Mahallede evler hep yeni, kiralık satılık dolu. Valla buraya gelmenizi isterim. ☺️
Deletedmom4444 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 😂Beylikbaginin ulasimini seviyorum okula yakin olmasi guzel de onun disinda pek sevgi dolu degil demen gibi.Bana evlenirken beylikbagindan biriiyle evlenme diye soyleyenler oldu gerci o soyleyenler hapse girdi biliyorlarmis demek 🥴🥴
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom4444 Beylikbağının mahallesine bağlı ya. Mimarsinan bana çok yakın mesela. Güzel bir semt. ☺️
F-Betul CansuReis Tamam inşallah geldiğimde önceliğim burası olsun siz öneriyorsanız güveniyorum sizlere çok teşekkür ederim ya☺️🙏🏻💐
CansuReis F-Betul Dilovası diye geçiyor ama diliskelesi mahallesi daha yakın muallim köye dilovasıda karşı mahalle oluyor orası uzak🥰
Oznuryunus Bende böyle bir post acacaktim ya bizde gebzeden daricadan ev bakıyoruz kiralık ev yok resmen 3 gündür bilginiz varsa güzel yapılı ev adresini verirseniz çok sevinirim
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Oznuryunus Gebze cumhuriyet mahallesinde dolu kiralık 😌 Nereden bakıyosunuz?
Oznuryunus AyPerisiVeGokPrensininAnnesi mahalle farketmez canım darıca ve Gebze ikiside olabilir evi topladım ankaradayim şuan 7 aylık bebeğim var öylece kaldık 3 gündür ev yok
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Oznuryunus Ah üzüldüm. İnternette hiç ilan yok neredeyse, ama mahalelde adım başı var. Bu mahalle temiz nezih bir mahalle. İşiniz nerede?