En_guzel_yanim Kızlar yarın saat 11 de oğlum sünnet oluyor. 8 aylığız🥰 inşallah sağ salim geçer gider. Çok endişeliyim. 6 saat aç kalacak dediler. Nasıl durur bilmiyorum😞 tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Bebegim_28 En_guzel_yanim rabbim damatlığını da göstersin inşallah 🥰hayırlı evlat hayırlı kul olsun 😊😊
Mom9870 En_guzel_yanim Sanırım anestezi verecekler bunun içinde aç olması lazım benimde oğlum 5 saat aç kaldı daha iyi uyuşması için. Endişe etmeyin çok kısa sürüyor kısa sürede de toparlar inşallah.
5-cocuk-annesi En_guzel_yanim hem canı acicak hemde aç kalacak bu nasıl doktor Allah kolaylık versin inşallah bizde yaptık bize demediler aç yada yok getirin
En_guzel_yanim Ayycann 6 saat çok geldi ya. Oğlum hayatta duramaz mamasız. Bilmiyorum nasıl olacak🤷🏻♀️
En_guzel_yanim Mom9870 küçükken iyi oluyor aslında. Oğlum şuan 8 aylık. Ayağa kalkıyor tutunarak. Emekliyor. Nasıl olur bilemem 🥵
Mom9870 En_guzel_yanim Evet biz yaptırdık bir hafta sonra dönmeye başladı. Sizinde kolay olur daha hızlı toparlar şimdiden geçmiş olsun.
En_guzel_yanim 5-cocuk-annesi 6 saat aç kalacak dedi bize. Saat 6 da mama verin. 11 e kadar aç duracak. Benim oğlum hayatta duramaz aç🤷🏻♀️
En_guzel_yanim Bireylulmeselesi02 bana saat 6 da dediler ama ben 7 8 gibi vericem mama. Çünkü durmaz yani biliyorum