Birmuallime Miraycannnn ne güzel inşallah benim de 3 saate falan alışır sağıp veriyorum 2 saat çok zor oluyor 🤦
Hbbknk Birmuallime toplam 60 ise az bence benim bebeğim 2 ay 10 günlük doktor kilo bazlı beslenme hesaplaması yaptı 4400 kilosu toplam 100 alması lazım en az dedi ben meme+mama beslenmesi yapıyorum
Tubafadime Hbbknk nasıl yani nasıl bir hesaplama yapıyor canim biraz anlatabilirmisn haftalik gr mi yoksa aylik kilomu?
Birmuallime Hbbknk Bazen 80 içiyor ama çok nadir genelde 60 falan içiyor prematüre doğdu 2500 kiloydu şu ana ladar 3 kilo aldı kilo alımı iyi dedi doktor bu Ara memeye alıştırmaya çalışıyorum o yüzden bazen ne kadar içti anlamıyorum da biraz emip bırakırsa sağıp tekrar veriyorum içiyor ama çok içmiyor beni yoran kısım 2 saate bir acıkması sağ ver zor oluyor
Mervekklkdmn Birmuallime gündüzleri emmek istediği zaman veriyorum akşam 8 en geç 8 buçukta emzirip uyutuyorum gece 12 2 4 te kendi uyanıp emip geri uyuyor 6 buçuk 7 gibi de uyanıyor zaten
duygu3437 Birmuallime genelde bizde 2 saate bir içerse 60 3 saat sonr içerse 90 içiyor dene 3 saat verme oyala bebişi 90 içicekmi bende bu şekilde keşfettim
Mnk24 Birmuallime benim bebeğimde 3 aylık doktorumuz 3 saatte bir besle dedi ama benimki dayanamıyor ben her istediğinde veriyorum açıkcası
esraeerdogann Birmuallime benim bebeğimde 3 ay 13 günlük şuan atak haftasında henüz atlatamadık bazen 4 saatte bir emiyor bazen 1 saatte o ne zaman isterse ben o zaman emziriyorum geceleride 8buçuk gibi uyutuyorum bazen 11 gibi anca uyuyor sabah 4 veya 6da kalkıyor tek besliyorum uyandırmıyorum bebeğime gçre hareket ediyorum bazen emmek istemiyor sinirlenmeain diye üzerine gitmiyorum şükür kilo durumu falan iyi
Nuray23 Birmuallime az ictigi icin sık acikiyor. Bence ne zaman isterse ver. benim kizim 4.ayin icinde ben icirmesem aklina mama gelmiyor. Ac acina durur oyle😂😂 bende 3 saate 1 120 vermeye calisiyorum. Bazen hepsini iciyor bazen 90 bazen 60. Bu aralar karman corman oldu. 1 kg bile almamis bu ay hep 1kgdan fazla alirdi 😬
KutayinAnnesiii Havaların sıcak olmasından dolayı sürekli emmek istiyorlar ki ben istemese de emziriyorum susuz kalmasın diye ve emerken çok terledikleri için çabuk bırakıyorlar
91817161 Miraycannnn meraba benim bebeğim de 3 ay 14 günlük , ben bu atak konularını pek anlamıyorum ama bu hafta atak yazmışsınız benim bebeğimde hiç durmuyor gece de uyumuyor gündüz de 10 dk uyuyup kalkıyor sonra 2 saat uyku yok bu atak mı oluyor
Miraycannnn 91817161 doktora götürdük aşı için o zaman dedi atak haftasıymış huzursuz oyalanmıyor sıkılıyor uyumuyor mıkır mıkır sürekli mamayı zor zahmet yedirmek ölü gibi geziyorum evde yatıyor ağlıyor kalkıyor ağlıyor kısa özeti 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤷
Bbgkbdk Birmuallime bizim doktorumuz 4 saatten önce besleme dedi. 180-190 icmesi lazım dedi ama en fazla 150-160 nadir içiyor. Çok acıkma belirtisi göstermiyor ya da ben anlamıyorum. Meme+mama gidiyoruz genellikle 120 Cc içiyor
Nrc-2 Benim kızımda 3 aylık ne yediği belli olmuyor bazen 3 saatte bir 90 içiyor bazen 60 bile içmiyor emmesi de en fazla 3 5 dakika hemen memede uykuya dalıyor bu ay sadece 600 gr almış. Geçen ay inanılmaz besin reddi yaşadım etkisi hala sürüyor.
CesurveAsil Birmuallime benim ikizlerimden biri de aynı sizin bebeğiniz gibi sanki midesinde alarm var. 2 saatte 100cclik mama içiyor