Minico Msbebek amin canım Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin 🤲🏻 5′ten küçük değer negatif sayılıyor ama sonradan oluşma durumu hakkında bilgim yok.
Evelynn Msbebek adet olmadan önce değer 0 ile 3 arasında oynayabilir. Beta hcg hormonu zaten var olan ama hamilelik ile aşırı yükselen birşey. Değer 5 olmadan hamilelik varsayılmıyor.
VisneliManti01 Benim değerim de ilk testte 1.2 çıkmıştı iki gün sonra tekrar verdiğimde 0.1 e düştü kesinlikle hamile değilim diyordum ama hamileymişim
ayse_seker Msbebek bide evde idrar testi yapsın kanda çıkmayabiliyor bazen, benim öyle olmuştu 3 gün gecikmiştim kanda sadece 2 çıkmıştı sonra üstünden 10 gün geçti adet olmayınca bu sefer evde test yaptım pozitif çıkmıştı, geç döllenme demişti doktorum
Zeyzey2019_ Msbebek kan tahlilini adete kaç gün kala verdiği çok önemli. Geç döllenme yoksa ve adet döneminde verdiyse negatif ama adete 1 hafta kala falan verdiyse adete yakın tekrar versin. Benim bir gebeliğim adete 4 5 gün kala 2 küsür birşeydi ve adet zamanı hamile olduğumu öğrenmiştim.