kucukprensinannesi Zaten zarzor uyuyor ondada elleriyle yüzüne değiyor kendini uyandırıyor var mı önerisi olan bi fikri olan napabilirim? 3buçuk aylık oğlum bu arada
TheBaby kucukprensinannesi Sürekli eldivenmi kullandınız. Ellerine çoktan alışmış olması gerekiyordu. O yüzden soruyorum
kucukprensinannesi Oykuaygun geceleri yapıyorum ama gündüzleri sıcak oluyor çok terliyor zorda kalınca yapıyorum ama terleyincr açmak istiyor
kucukprensinannesi TheBaby ellerine derin uykuya geçmiyor gündüzleri zaten oyüzden uyanıyor elleriyle
TheBaby kucukprensinannesi Kundak yapıyormusunjz diye soracaktım zaten yazmışsınız. Kundak olayını tamamen bırakın. Bebekler ellerini ağzına götürerek emerek hareket ettirerek alışıyorlar ellerine. Sizde zaman verin bebeğinize inanın düzelir. Ben hiç kundak yapmadım. Eldivende sadece 15 gün kulllandım
ByrzZ Bende kundak yapiyorum. Yapmadigim zaman elleriyle kendini uyandiriyor. Geceleri yapiyorum kundagi
kucukprensinannesi TheBaby kundak sadece geceleri yapıyorum diğer türlü uykuya dalmıyor dalsa bile koyunca geri uyanıyor atak haftasında üstelik birde ağzına götürüp emiyor inceliyor onda bi sıkıntı yok ama istem dışı yüzünü çiziyor kaşıyor uyanıyor
Oykuaygun TheBaby ahh keşke yapmasam da rahat rahat yatsa. Görsen saniye durmuyor o Kollar bacaklar. Popo zaten hep havada. Genelde kundak yapıyorum. Bazen yapmadığım oluyor nasıl oluyorsa uyuyor Bi şekilde 😁
Bbgkbdk kucukprensinannesi aynı benim kızımda böyle 3 aylık ve hiç kundak yapmadım. Yapmaya çalıştım ne yapıp ne edip çıkardı kollarını. Dün öğlen 3 ten gece 11 e kadar uyumadı çıldırmalıktı
TheBaby kucukprensinannesi Ayyy şu an bende tıkandım valla🤦♀️ Allah kolaylık versin diye dua edelim bari🌹
Bbgkbdk kucukprensinannesi bizde 6-7 de uyanıyoruz sonra öğlene kadar uyuyor biraz gerçi onun olmadığı da oluyor günü gününe tutmuyor🤷♀️ Mama kullanıyor musunuz
hilalayaz kucukprensinannesi Benim oğlum da iki aylık falandı elleriyle kendini uyandırıyordu. Yüzüstü yatırmayı denedik daha uzun süre uyumaya başladı. 9 aylık olduk hala yüzüstü uyur.
kucukprensinannesi hilalayaz sallanarak uyuyor derin uykuya geçmediği için yüz üstü çevirince uyanıyor
Anekdot hilalayaz benim kizim da 3 buçuk aylık yuz üstü yatırmak için gec kalmamisimdir demi daha önce hiç yatirmadim