Arslan Yaz geldi malum bu seneki sinekler acayip kötü ısırıyor.Yavrumda kaşıntıdan duramıyor.Kaşıntıyı gideren merhem falan varmı bebişler için?
bebekzeynep Arslan yetiskinler için olduğu yere deodorant sıkılınca kaşnmadgni duymuştum ama bebk için bilmiyrm
Elifsmotherr Arslan Stilex jel yazmıştı doktorumuz. Bir ara gözünün hemen altını ısırmıştı ona da fenistil jel önermişti. Önlem olarak ta sinekler yaklaşmasın diye losyon alabilirsiniz
Urass78- Arslan off un sinek kovucu sıvi suyu var canim surdugunde 6 saat sinek gelemiyor bunu kullan.Birde sinek isirigina karsi stileks jel kullanabilirsin .Gecmis olsun.Denenmistir.
ninjakaplumbaga bebekzeynep Deodorant iyice yakıp tahriş eder aslında. Ben farketmedim sineğin ısırdığını sıktım, iyice kabardı kötü oldu ısırıklar
Arslan Elifsmotherr siveno marka sibek uzaklastırıcımız var ama bazn ona ragmen etki etmiyor.Heralde sık uygulamak lazım onu.Teşekkür ederim 🙏🏻
bebekzeynep ninjakaplumbaga valla uyguladm desem yalan olur canm duyum sadece benimki uyguladysan doğrudur