Marjinal_Anne2 Merhabalar bugün doktorumuz önerdi ilk kez önerdi normalde vitamin vs takviye önermez ama kızım kilove boy olarak çok düşük.. kullanan var mı ? Bi ara kullanıyordum ama çok az kullandık bi fark olamamıştı aslında..
Bal-Kaymak Marjinal_Anne2 Bende istemiştim ama önermesi hiç bişey. Bilgim yok o yüzden. Ama ısrarla balık yağı önerisi isteyince her bebekte etki etmez ama illa kulanacaksan möllers öneririm dedi. 🤷🏼♀️
Ayseee27 Marjinal_Anne2 kaç aylk kaç kilo. Benim kızımda zayıf kısa vitamin değerleri iyi olunca bıraktırdı vitamin
daisydove Marjinal_Anne2 Bu şurubu denemedik hiç doktor bize easyfishoil multi verdi hem omega3 hem vitaminler içeriyo iştahına falan çok iyi geldi kilosu boyu eskiye oranla daha iyi
Marjinal_Anne2 Bal-Kaymak anldım canm ya çok sağol, bizim doktor dA çyle önermiyor artık zorda kalınca önerdi
eymenzeynep @Zalimsin bu arkadaşın postunu görmüştüm argivitle ilgili. Bende memnun kaldım iştahı açılmıştı ama kilo aldırmadı
Marjinal_Anne2 eymenzeynep yaaa öyle mi , aslında kilo vs için istemiyorum dA biraz da olsun yemesi düzelsn 🥺
Marjinal_Anne2 eymenzeynep ya biz kullanıyorduk çok önceden ama hiç etki etmeyince bıraktım bir de değerleri düşüktü ilk değerleri toparlamak istedik , şimdi gerçekten faydasını gören var mı bilmek istiyorum ya🥺
Ayseee27 Marjinal_Anne2 aynı benim kızımla ben bi çaresini bulamadm yavaş uzuyor kiloda almıyor 10 aylıkken durdu fortini mama kullanıuoruz 7900 dü 1 yaşında şuan 8200 falan 15 aylık.. ama zoraki kandırıp yemek yedirmeye çalışouorm iştahsız bide yese de yaramıyor hiç
Enfed72_ Marjinal_Anne2 Ayseee27 merhaba kızlar benim kızımda bu civarlarda . İki doktora gidiyoruz biri çok az olduğunu büyümesi kötü raporlu mama kullanacaksın diyor ( kızım asla ağzına sürmedi içmedi) diğer doktor ise alt sınırda ama idare eder böyle devam ederse diyor sizin doktorlarınız büyümesi için ne diyor. Erken doğum düşük doğum ağırlığı ginş bir hikayeniz var mı ? Bizim ortalama boy ve kiloda doğmuştu ama şu an neredeyse yüzde 3 perdeymişim yakalayamayack üzülüyorum gerçekten sizin doktorlarınız ne diyor ?
Zalimsin Bizim yemesine fayda etti çok şükür kilo aldırmadı çünkü yazın saatlerce parkta ama önemli olan yemesiydi o da düzeldi tabi düzenli ve sürekli kullandık
Marjinal_Anne2 Zalimsin yaa çok sağolun, benim içinde önemli olan yemesi.. kaç ay kullandınız halen kullanıyor musunuz
Zalimsin Marjinal_Anne2 3 ay kullandık şimdi ara verdik 1 ay bekleyip tekrar başlıycaz inşallah 4 cm uzamış 3 ayda 28 aylık olacak kızım
Ayseee27 Marjinal_Anne2 bizimki içiyorda çok hareketli herhalde ondan fayda etmiyor. Ne versem ne yedirsem de az kilosuna etki eder sürekli araştırıyorm da çözüm bulamadm
Marjinal_Anne2 Ayseee27 benim kzımda öyle aşırı hareketli..sürekli tarif falan araştırıyorum ama artık yoruldum almıyor , kilosunda degilim de vitamin değeri vs düşecek diyemkprkutorum