Serife00 Gizemkapl Bezelyeveannesi BSMV KKDF faiz tahakkuku kesintilerini iptal edemez miyim her ay her ay baydı valla maaş kartımdan kesiliyor
Hilalih Bezelyeveannesi bi de ben sıkışayım araya kart üyelik ücreti kesmişler yıllardır kullanıyorum ya bu bi ilk ya da daha önce dikkatimi çekmiyordu çocuktan sonra daha elim sıkı oldu 😅o nereden çıktı anlamadım
Adalet-34 nurelem bundan 3 yıl önce avk oldum icradan dolayı çok şükür ödedim ama kredi kartı kredi cekemiyorum nasık kred kartı alabilirim
Abf Hazır bankacılar toplamisken sorayım, bir bankacı olarak mutlu musunuz? Ben 13 yıldır bankada çalışıyorum ve gerçekten çekilir dert değil.
Bezelyeveannesi Abf kesinlikle degilim hatta stresi ozel hayatima bile yansiyor Allah kurtulmayi nasip etsin diyorum
Merveerctn Adalet-34 bende eskibgaranti bankası çalışaniyim bir süre sonra artık satış baskısı mahvetti ayrıldım iyi ki de ayrılmışım stresten hasta olacaktim
Bezelyeveannesi Hilalih her banka kart aidati alir sonucta aldiginiz bir hizmetin bedelidir ama aidatsiz kartlarda var ona gecis yapabilirsiniz
[silindi] Hilalih garanti GS Bonus kartımdan da 184 lira kart ücreti kesmiş geçen aradım çok fazla bu ne böyle diye. 40 lira bonus teklif ettiler o zaman kartı kapatın 40 ne dedim. Sonra kendi müşteri temsilcimi aradım 300 lira bonus verdi. Kartımın iptalini de iptal etti. Ben her sene kart aidatı kesimi sonrasında arıyorum kesilen tutarı bonus olarak yatırıyorlar. Aklınızda olsun.