covirgin simgesell gratisin kendi ürünü kivili yüz temizleme jeli çok iyi uygun fiyatlı onun dışında pirinç plingi ve kil maskesi yapıyorum yüzüme iyi geliyor pürüzsüz nemlendirici de kullanmanı tavsiye ederim her gün
Cemreninannesi11 simgesell dün bende siyah noktayla ilgili post açmıştım ama net bi cevap alamadım kimseden bende bekliyim şuracıkta
Cemreninannesi11 Ecoo benm sadece yüzümde değil sırtımda omuzlarımda ve özel bölgemde bile çıkıyo resmen yüzümdekileri bi şekilde temizliyorum ama artık gına geldi resmen
Ecoo Cemreninannesi11 canim omuzlarinla özel bölge icin vücüt fircalari var onlardan kullan islatmadan kuru sekilde fircala olmadi kesele
Cemreninannesi11 Ecoo lazere gittim aslında bundan dolayı kendimi keseliyorum zaten hep ama fırçalardan deniycem teşekkür ederim
sufflee simgesell celenes markası hem güzel temiz hemde uygun bakın isterseniz ziaja da çok güzel özellikle yeşil renkli fisfis tonik Watsons Gratis sitelerinden bulabilirsiniz
Zalimsin Bana cildiye doktoru Bi karışım yaptı, yıkanıyorım sürüyorum yüzüme pamuktan bir kir çıkıyo inanamıyorum yüzüme bişey de sürmem normalde