Enderefeninannesi Ceren255 sürekli mi böyle kaç aylık ben bazen bağlıyorum geceleri yapmadığını görüyorum
Tazeanne3434 Ceren255 bizimde gece oluyor sabah kalkınca bez kuru olduğunu fark ettim su miktarını arttırdım 4 aylığız
Buseeeee Ceren255 evet benim bebeğim de öyle terliyor o şekilde atıyor sıkıntı yapmıyorum bende. Suyunu içiyor ama
BademsMam Ceren255 tam tersi sıcaklardan dolayı çok su içip çiş yapması gerekir. Çiş yapmıyorsa bir doktora gösterin. Çiş yapması gerek. Birde kaç saattir çiş yapmadı mesela tüm gün mü yoksa sadece 1 kaç saat mi
Asafeymeninannesi60 Benim bebgimde 4 aylık geçen gün cisinde pembe bir leke vardı doktora götürdük yetersiz sıvı alımında dolayı olmuş benimde bebeğimin çişli bez sayısı gün ve gün azalmışti doktor mamada vermemi söyledi çünkü bu ay kiloda almamış 😔
Ceren255 Asafeymeninannesi60 canm aksine benimkinin kilosu güzel ilerliyo ben susuzluktan diye düşünüyorum çok içmiyodu çünki
Fatmanurr1mertt Asafeymeninannesi60 evet bizde mamaya basladk doymuyordu çiş azalmıştı 8 saat boyunca bezı hıc dolmamstı pembe turncu gıbı bı leke vardı
Momm12 Asafeymeninannesi60 benim bebeğim de de var bana da mama mi başlatacak ya istemiyorum mamaya başlar sa meme istemes se ne olacak
TospikOglusum Ceren255 Canim yanlış anlama ama sıkıntı az çiş yapiyo havlar çok sıcak mutlaka bol su icmeki ha gece yspmiyosa sıkıntı değil deliksiz uyuyan bazı bebekler çiş yapmayabilirlermis doktorumuz demişti ama gün içinde bez sayınız az
May01 Ceren255 benimki de yapmıyor çok az sık emzirip su içirmeye çalışıyorum ama içmiyor pek nasıl su içirebiliriz acaba 😊
babyandmom1 Fatmanurr1mertt benimde kızımın bezi 6 saattir kupkuru işediği zamanlar koku+ sarı lekeler oluyor sizin neden kaynaklanıyormuş? Acaba kızımın bir rahatsızlığı var mıdır? 2. 5 aylık
Fatmanurr1mertt babyandmom1 benmkı doymuyrdu kılosnda azdı onnda etksı oldu mamaya çisde azdı doktır doymuyo dedı
Asafeymeninannesi60 Momm12 canım bebeğinin kilosu yerindeyse ve kilo almışsa başlatmaz diye düşünüyorum çünkü benim bebeğim bu ay hiç kilo almamış 😔