ahkalbimm deletedmom1106 peki başka iç harçlı var mı ben ıspanaklı börek çok severim ama yarınkiler sever mi bilmiyorum
deletedmom1106 ahkalbimm iç harçlı yok galiba bide kasarlı mini pideleri var 3 cesşit penirli yada kıymalı hala varmı bilmiorum ama çok güzeldi onlar
Alperenmustafaninannesi ahkalbimm ben ilk başta böcek anladım kafam o kadar ki dolu Kayinvalidem A101 den alıyor çok güzel oluyor
ahkalbimm Alperenmustafaninannesi ahh dolu dolu kafalar 🤦♀️ çıtır çıtır oluyor mu Bi de evde yapmış gibi mi oluyor
eSved ahkalbimm 101 inki guzel oluyor ben peynirlisini almistim rulo büyük biraz yagli gibi ama benim hosuma gitti
Cinarduygu12 ahkalbimm a101 nimet patatesli borek var dondurulmus onu al bana dua edersin ve muptelasi olursun
Mircet ahkalbimm 10 kişiye yetmez tabi 3 tepsi anca 😂 rulo börekler zaten 500 gramdan az ondan da 3 4 paket anca hayatta yetmez yani tek başına servis edilecekse
ahkalbimm Cileklipuding ayy ben boşu boşuna o kadar uğraşıp börek yapıyormuşum desene herkes hepsine mükemmel diyo
Mom9870 ahkalbimm Ay patatesli parmak börek tarzı bir böreği var aşık olursunuz 😂 Ben çok alırım çokta severim kendim yapmaya üşeniyorum çünkü.