Deletedmom5284 Miumiuu benim kızım işitme engelli bu testi 4 kere yaptırdık sorun olursa sorabilirsiniz etiketleyip
Miumiuu Deletedmom5284 Geçmiş olsun çok çok teşekkür ederim ilginiz için🙏🏻 Bu videolara müziklere falan ne zaman tepki vermesi gerekiyor bebeklerin? Eve geldiğimden beri uyurken kulağının dibinde müzik falan açtım uyanmadı tepki vermedi.. Daha önce irkildiğine şahit olmuştum ama ben mi yanıldım bilemiyorum 🥺 İyice paranoya yapmış durumdayım.
Miumiuu BirDemet Çok geçmiş olsun canım 🙏🏻🥺 Gerçekten çok zor dönemler neden böyle oldu ben de bilmiyorum.. En kötüsünü düşünmek istemiyorum ama 28 günlük eve geldiğimden beri müzik falan açıyorum kulağının dibinde uyanmadı böyle tepki vermedi kafayı yiyeceğim.. birkaç kere irkildiğini görmüştüm sanki önceki günlerde ben mi yanılıyorum bilemiyorum iyice paranoyak oldum🥺
Deletedmom5284 Miumiuu şu an çok küçük olduğu için anlayamazsınız canım 🙏🏻 dediğim gibi KBB kulağını mutlaka görsün önce, yoksa ikinciden de geçemez kir veya su varsa, boşuna endişeye kapılmış olmayın 🥰
Rabiamhmt Miumiuu canım yıkarsan bebek tabıkı gecmez boz yıkamadan goturduk ozellıkle yıkamadan getır dendı sıze nasıl soylemezler cıhaz suyu aldıgı anda gecırmıyor testten
tekgamzelimm Miumiuu Uyurken yapılıyo kızımda oldu cuma günü 3. olacak, inşallah geçer bol bol dua edin Allah yardımcınız olsun
Miumiuu Rabiamhmt Bize hiçbir bilgi verilmedi ki ya. Bugün bile ikinci teste gelirken yıkamayın etmeyim denmedi. Baya da dikkat ettik dün yıkarken aslında su kaçmasın diye ama kaçabiliyor demek ki🤷🏼♀️ İnşallah ondandır canım ya demin denedim gene ani birkaç sese tepki verdi çünkü🤷🏼♀️🙏🏻🥺
tekgamzelimm Rabiamhmt Bak bunu bize de söylemediler ve kızım 3. kez teste girecek cuma günü ben uyanır uyanmaz yıkıyorum gece çok terliyo diye yikamadan götürürüz o zaman. Çok teşekkürler bu bilgiyi paylaştığıniz için
Rabiamhmt Miumiuu ondandır canm merak etme banyodan 3 gun sonra gotur hastaneye gelır gelmez yıkarsın zaten
Rabiamhmt tekgamzelimm rıca ederım 3 gun yıkamayın ıyıce kurusun kulakları sonra testten sonra yıkarsınız bizde banyo yapıp gıttık gecmedı sonra 3 gun yıkamadım goturdu kulaklar kuru oldugu İcin gecti doktorumda soyledı yıkamadan getır dıye