tubasd Si_se_ta_be uykusu duzene girene kadar uygulayabilirsiniz zaten uyku sureleri kisa oluyor. vakia suresi yasin suresini de acip koyabilirsiniz hem sakinlestirir hem dis sesleri bastırır
Si_se_ta_be Zeynep2304 O kdr çok emziriyorum ki uyusun diye sürekli hıçkırık tutuyor bu kez hiç uyuyamıyor kusuyor her dkk.
Lenagazel Si_se_ta_be Rahatlatabilirsinix sadece bebeğim kolikti biberonlar vs atlattık rahat geçirdi
Lenagazel Si_se_ta_be Nursey harveys kullanın biogaia ila destekleyin ikisini bir yani ben öyle yapıyordum neler denedim neler avent antikolik biberon kullandım. Her gaz damlasını denedim en son nursey harveys ile biogaia çözüm oldu
MeryeminAnnsi Si_se_ta_be uyumasi icin twk carem oturup gogsumde uyutmakti o donem baska turlu uymuyordu koyduğum an uyaniyodu
Si_se_ta_be MeryeminAnnsi Öyle de uyumuyor zaten çıkarırken ağzından da ağlıyor. Sürekli emmek öyle kalmak istiyor.
Lenagazel Ardos 2 defa uyanıyor 20 dk emiyor geri uyuyor uyanma saatleride yaklaşık olarak yakın birbirine
duygu3437 Si_se_ta_be piş piş beyaz gürültü bini o hangisini seçerse hepsini dene birini sever bizimki piş piş seçti ben onunla uyutuyordum hatta şuan bile çok direnirse onu açıyorum uyuyor