Tosbikzr2021 canim yazmadım cünkü hiç iyi geçmedi hiçbir işe yatamadı kadınla ilk gün 1 saat konuştuk telefonda her şeyi sordu sütümün azalmasına sebebiyet verebilecek şeyleri konuştuk anladım kı danışmanlık su anlama geliyor sen kadına olanı biteni anlatıyorsun o sana sütünün azalmasına etken olabilecek şeyi söylüyor sonra o sorunu hayatından kaldırınca sütünün de düzene girmesi bekleniyor benimkine sebep spor yapmamı gösterdi sporu bıraktım hiçbir değişim yok sütümde hala mama veriyorum zaten en son kadın da tıkandı ne diyeceğini şaşırdı olmayınca olmuyor sanırım bazen Ama tabi senin hayatın yaşam tarzın ve bebeğin daha farklı olduğu icin belki sende işe yarar belki senin sütünün azalmasında daha önemli bi sebep vardır sen göremiyorsundur kadın bunu görüp bak bunu yapma şöyle yap düzelir diyebilir ben sandım ki bana bi yöntem bi uygulama söyleyecek sütün artması icin hiç öğle olmadı tek dediği mama verdikten sonra sütümü sağmam oldu neymiş cocuk emmiş gibi olsun diye uyarı verelimmiş tamam dedim onu da yaptım hiçbişi yok