Sedonay Kızlar ne kaşıkla ne biberonla ne bardakla nede alıştırma bardağıyla hiçbirisiyle su içmiyo valla napcamı şaşırdım varmı önerisi olan
Elifkpzbyrm Sedonay eline biberonu verin sıklıkla deneyin ilk başta benim evladım da çok az içiyordu şimdi şimdi alıştı
Aysuxx Sedonay kaç aylık? Bizimde su ile oynamayı seviyor ve boğazında kalıyor öksürüyor fazla içmiyor su sadece su da böyle yapıyor
Ecreee Öncelikle kaç aylık,biberona koyun alabileceği bir yerde dursun oynaya Oynaya içer,siz takipte kalın.
ozlemtuncay Ben oyun oynatıyor gibi yapıyorum biberondan yüzüne elerine bacaklarına su sıkıyorum oyun oynuyoruz sanıyor ağzına götürüyor az az içiyor
Smnl Sedonay şırıngayla içmeyi çok seviyor çok susuz kalırsa oynaya oynaya öyle içiriyorum vakit alıyor ama içiyor en azından. Bazen limonata yaptım sana diyorum içine 2-3 damla limon sıkıyorum özeniyor ona içiyor.
Elifkpzbyrm Sedonay alıştırma bardağını bizimki de sevmedi küçük kahve yanı cam bardaklar varya o ilgisini çekmişti onla içirmiştim bi ara azcık azcık
busrasilra14 Sedonay bizimki 5bucuk aylikkenden beri iciyor canim. Su an 7ay 14 gunlum. Su sisesi gormesin 😅😅
Gurbe Bende avente ve nuk alıştırma bardağı denedim zorla iki yudum içiyordu şimdi aventin pipetli bardağını kullanıyoruz daha iyi içiyor 11 aylık