Betim ElifS95 6. Aya kadar şeklini düzeltmeniz çok kolay olur ama geçtikten sonra zor. Biz kask tedavisi gördük yamukluk için. Hala takıyoruz 1 aya tedavi bitecek 5 aydır takıyoruz . Yamukluk tamamen düzeldi , arka düzlük için sadece uyurken takıyoruz artık
Betim ElifS95 ayrıca 6 farklı çocuk doktoru 2 beyin cerrahına gittik bu yamukluk için. Sadece yatış şekliyle alakalı olmuş eğer kask takmazsak yamuk kalır dedi hepsi. Riske atamazdık düzeldi çok şükür.
Sofya Betim Betim Sadece yatış şekliyle alakalı olmuş Demek ki cok da genetik degil, sonradan da degisebiliyo. Cok dikkatli olmak lazim. Nasilsa genetik sekli alacak deyip salmamak gerekiyor heralde.
Betim ElifS95 evet çok pahalı iki yer var diğer merkez daha uygundu. Biri 25000 fiyat verdi diğeri 12.000 , tek fark kendileri İnal ediyorlar daha uygun fiyat veren yer.
ElifS95 Betim ben İzmir de görüştüm 26.500 TL dediler maalesef çok pahalı Allah’tan öyle aşırı bir yamuklugumuz yok
Betim Sofya anne karnında başlamış kanala da erken indiği için doğduğunda sola yatmaya alışkınmış 3 ayda farkettim 6. Aya kadar kendimiz bekledik uğraştık düzelir diye dikkat ettik daha da belirginleşti ve doktorların önerisiyle kask taktırdık
ikizlerinannesi2985 ElifS95 5.aydan sonra sağa sola, yüzüstü yatmalar başlıyor ve düzeliyor. benim oğlum öyleydi, kağıt gibiydi kafası, şuanda 7,5 aylık baya bi toparladı. elinizden geldiğince sağa sola yatırın
Zeynep0312 ElifS95 kalmıyor benim oğlumda da aynı sorun vardı şimdi 8 aylık düzeldi bayağı belli olmuyor artık
Betim ElifS95 ölçüm ücretsiz yapılıyor cranial gitmişsinizdir muhtemelen. 6. Aya kadar yatış egzersiziyle de düzelebiliyor
Gullu666 ElifS95 bebeginizin yönunu degistirin yani besigin ucunda yatiyorsa bas tarafina yatirin o zaman yön ayni kaliyo ama kafasnn yattigi yer degisiyo.bnmde oyleydi duzeldi.bide kafasina yastik koyun dondermemsi icin bn oyle yaptm duzeldi.6.aya kadar duzeldi duzeldi yoksa bidaha duzelmezmis