mgymst7038 Yfu parfüm seti , traş sonrası balsam ,kıyafet , cüzdan , balık tutmayı seviyorsa olta seti, PlayStation
Eliftoprak44 Yfubence sadece eşinizin ismi soyismi olsun. Başka bişey karışmasın. Hoş durmaz. Zaten çakmak çok aşırı büyük değil. Tek isim ancak olur. Ben sade gümüş rengi olanı almıştım. Orijinal olandan. Trendyoldan almıştık. Unutmayın eğer çakmak alırsanız. Zippo benzininide alın. Başka bişey olmuyor ona. İsmini kuyumcuda yazdırdık. Çakmak sadeydi düz gümüş rengi zippo
Demiralpinannesii Yfu eşim spor yaptığı için çok pratık olur dıye akıllı saat aldım. Hem bildirimleri de ordan takıp edıyor eli doluyken vs. Çok hoşuna gitti😊
gocebebirbayan Yfu şu kablosuz olup kulağın içine takılanlae varya 😅 teknolojiden pek anlamadığım için adını bilmiyorum 😅
Baskk Yfu hangi takımlı? Takim tutuyorsa bebisinle babasina ayni formadan tisortten falan alabilirsin
Hirab Yfu bu ay benimde eşimin doğum günü valla bişey almicam herşeyi var 😂 bı güzel sofra hazilricam oda yeter 😂😂
Gunes_kiz Yfu arabası varsa arabasına birşeyler alabilirsin. Erkekler arabayla ilgili şeyleri severler.
Hirab Yfu senden büyük bişey bekliyodur ozaman 😂 arabanız varsa arabaya ozel bişey alabilirsin bence erkeğe en güzel hediye 😍