Yagmursonrasitoprakkokusu zeynebimm27 kuzenim Elif Asel koydu. Hangi isminden dolayı bilmiyorum ama aşırı mızmız ve ağlak bi bebek. 21 aylıktı şu an sanırım
zeynebimm27 ufuk0505 teşekkür ederim tabi herkesin bu konuda düşüncesi elbet farklı o tarz ağır isimler ben koymaktan korkarım mesela ☺️ Asel bende duymaya başladım bu aralar bakalım hayırlı ömürleri olsun inşallah cümlemizin evladının🌸
zeynebimm27 Tugbatugba123 demeyin öyle demeyin 🤯 büyük kızımda yerinde durmaz iki tane öyle düşünemiyorum 🙆🏻♀️
Annesininmiskokulusu zeynebimm27 kuzenimin kızı bebekliği çok sakin geçti şimdi 2 yaşında anne babasına kök söktürüyor ama bu sadece isimle değil karakterle de alakalı bence. Fazla takılmayın derim🥰
zeynebimm27 Annesininmiskokulusu elbette☺️ Ben bebeklerin doğduğunda bir karakterle doğduğuna kızımda şahit oldum 😀 Burcu karakteri aile ortamı yetiştirme tarzı ismi bana göre hepsi ayrı bir kategori de etki ediyor ☺️
29052021 zeynebimm27 1 ay önce kuzenimin kızı oldu Asel koydu adını. Aşırı derecede sakin ve uysal bir bebek. Ben hiç bu kadar akıllı bir bebek görmedim 😍 Bi acıktığında gözlerini açar ağlamaz bile, karnı doyunca hemen uyur😇
zeynebimm27 29052021 oy Maşallah sıpaya hiç üzmez inşallah annesini babasını darısı da bize olsun inşallah 🥰😅
kubra2608 zeynebimm27 sakin ve uslu bi bebek bebeğim.Adı Asel İkra 😍Kendini her ortamda sevdirip ilgi çekiyo 😀
zeynebimm27 kubra2608 maşallah hep öyle devam eder inşallah ya 🙏🏻🥰 darısı da bizim aselimize olur inşallahhh 🌸
[silindi] zeynebimm27 yiğenim in adı asel beren ❤️sevimli cicili bişey oluyorlar ama bir o kadar da yaramaz inatcı 🤦♀️