Baharbek Oioi tabak kase setini kullananlar temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Ek gıdaya başlayacağız ama koku yapıyor gitmiyor falan diyenler oluyor doğru mu?
Mervenis Baharbek ben makinada yikiyorum yada sicak suyda biberon temizleyiciler varya onunla yikiyorum herhangi bir koku olusumu olmadi yedirdikten sonra hemen yikayamasan bile icine sicak su dok beklet koku olmuyo ben oyle yapiyorum
Cns_28 Baharbek ben hemen hemen bütün ürünlerini kullanıyorum hiçbir koku falan yok çokta memnunum elde yıkıyorum mis gibi 🌸
Tomi Baharbek ben kullanıyorum. Hiç koku yoktu geldiğinde. Hala da kullanıyoruz. Artık mama sandalyesinden kendisi çekerek çıkarabiliyor. Kaşıkları almaya gerek yok, işe yaramadı.
Baharbek Mervenis çok teşekkür ederim öyle yaparım bende o zaman ☺️ korktum bende koku kalıyor çıkmıyor falan yazmışlar
Baharbek Cns_28 çok teşekkür ederim canım evet bende çok beğeniyorum herşeyini aldım☺️ bulaşık deterjanıyla mı sadece suyla mı yıkıyorsun peki
Yamanikomm Baharbek butun urunleri var bende ilk geldiginde kokusuz geldi bir kere biberon emzik temizleyicisyle yikadim daha bu ay kullanmaya baslayacagim bende set halinde almistim
Baharbek Yamanikomm bende biberon emzik temizleyici kullanıp yıkayacağım teşekkür ederim ☺️ bizde bu ay baslıycaz hayırlısıyla
Baharbek Tomi evet ılık suyla elde yıkanır diyor ama deterjan falan yazmamışlar sadece suylada temizlenir mi ki? En mantıklısı emzik biberon temizleyici kullanmak o zaman
Ozelecem Baharbek içinde yemek bekletirseniz kokuyor hemen biberon temizleyici ile yıkayın ben içinde et unuttuğum halde öyle bir koku vardı ki sıcak suyla yıkadım beklettim o bile çıktı