Kereminannesiii Cileklipuding sabah çok az sağdım rahatlattı biraz ama şuan yine taş oğlum uyuda biraz daha sağacağım yoksa mastit olacağım
Cileklipuding Kereminannesiii nasıl etki etti mi peki ben dünden beri soğuk suyla islattigim havluyu koydum her iki göğsumede buz koydum gece de şuan baya yumusadilar elimlede sağdım çok az sakin sıcak suyun altına tutmayın ama
Kereminannesiii Cileklipuding soğuk biraz ağrısını aldı ama biraz biraz sağım yaptım ben taş gibi çünkü. Oğlumu kucağıma bile alamıyorum öyle olunca biraz hafifletmem gerekiyor. Soğuk rahatlattı bayağı ama
Cileklipuding Kereminannesiii aynen canım ama soğuk buz bana iyi geldi iki göğsumede koyuyorum birde soğuk suyla islattigim havlulari koymak gece bay baya iyi geliyor
Cileklipuding Kereminannesiii merhaba nasıl oldu acaba sütünüz geri çekildi mi tamamen sol göğsümde bitti sağ göğsümde hayla var
Kereminannesiii Cileklipuding merhaba bugün artık ağrılarım biraz azaldı. Sol göğsümde hala aktif bir şekilde var ama sağ göğsüm bayağı azaldı
4yaprakliyonca Cileklipuding düzenli olarak değil ama çok birikip de göğsünüzde kalırsa iyi olmaz. Rahatsız ettikçe boşaltın bi de nane sütü kesiyormuş diye duydum kuru naneyi göğüs uçlarınıza bantlayın. Bi tanıdığım yapmış. Yada nane yağı sürebilirsiniz belki
Cileklipuding Kereminannesiii canım sol göğsümde bitti sağ göğsümde var hayla buz koymaya soğuk suyla yıkamaya devam ediyorum senin durumun nasıl
Kereminannesiii Cileklipuding benim sağ tarafta çekildi. Sol tarafta hala hafif hafif sızı var. Sağmıyorum artık