Cileklipuding Oğlum sütten kesildi acayip bir ağrı var kızlar süt dolmuş taş gibi oldu göğüslerim dünden beri buz koydum ,soğuk su altina tuttum,sabah sıcak duş aldım ne yapmam lazım başka ilaç vb.önerisi olan var mı?
Miniksncp Cileklipuding mastit oluyosunuz sanırım sütü sağmanız lazım süt biriktikce daha kötü olur ilaç veriyolar sütün kesilmesi için galiba sütünüzü sağıp bi havluyu ütüyle ısıtıp sıcak uygulama yapın ben olduğumda doktor böyle önermişti bi doktora gitmelisiniz daha kötü olmadan.Antibiyotik kullanmadan iyileşmiyo çünkü
Kereminannesiii Cileklipuding azıcık sağmanız gerekiyor bende bıraktırıyorum oğluma sabah uyandığımda bayağı sertti rahatlamak kadar sağdım
Berra60 Cileklipuding ne kdr dogru bi yontm bilmiym ama annem geceleri emzrrmis bizi sutten kessrkn . Hani cocukda bilmez ya.
Birprensannesi12 Cileklipuding 40 li iken mastit olmuştum Allah yardımcın olsun çok zor bısey.Keske bebeginiz içse benimde sütüm bittiği için oğlum ememedi
Cileklipuding Kızlar görümceme sordum oda Sakın sağma buz köy ve soğuk suyun altına koy dedi sen sagdikca çoğalır diyor@Feyzaumay#13832393 Feyzaumay Miniksncp Kereminannesiii
Feyzaumay Cileklipuding hemen eczaneden wee nin Manuel pompaları var uygun fiyatlı aldırın ve sağın ponpanız elinizde değilse mastik çok zor bişey
Miniksncp Cileklipuding Ama sağmadıkca o süt gitmicek ve mastit olcaksınız ve o kadar zor ki ateş titreme vs başlar yakında
Kereminannesiii Cileklipuding sürekli sağım olmayacak ki sadece rahatlamak için ya ilaç kullanılacak hemen geri çekilsin diye ya da az az sağım yapmak lazım
erzey Canım elinle sadece rahatlayacak kadar sağ çok değil sonra da buz kompresi yap birkaç gün içinde çekilecektir sütün
erzey Cileklipuding tamam o seni rahatlatacak canım varsa taze nane buzluğa at sonra memelerine koy o da iyi geliyor
Cileklipuding Berra60 canım hiç aklımda yoktu kesmek 13 aylık şuan ağzında yara çıktı emmiyor iki gündür bende sütten kesim dedim gecede emmiyor😔
Kereminannesiii Berra60 öyle kesilmez ki hiç ama benim oğlum neredeyse sadece gece emiyor. Hiç bıraktırılmaz. Tamamen kestim
Cileklipuding Kereminannesiii şuan buz felan koydum süt akıyor kendiliğinden canım baklaim naisl olcak
Cileklipuding Kereminannesiii valla canım az rahatlattı göğsümü soğuk suyun altına tuttum yine buz koymaya devam edicem sen sağdın mı hiç sütünü
Kereminannesiii Cileklipuding sabah çok az sağdım rahatlattı biraz ama şuan yine taş oğlum uyuda biraz daha sağacağım yoksa mastit olacağım