momboys Gzdyk sonra inanılmaz rahatladım emzirirken cok acıyodu otururken çünkü suan 40 günlüğüm hiç hissetmiyorum
ZehraSareMom Gzdyk Daha çok yeni kuru ve temiz tutmaya çalışın birde her tuvallerten sonra baticonla tampon yapın muhakkkak
Serapveminikleri Gzdyk bana kuru tut dediler kuru tutukça düştüler iç ıslak nemli olduğu için çabuk düşmedi mesela
Magnolina Gzdyk Çok fazla dikişim vardı doğumdan sonra 2 saat dikiş için ameliyathane alındım 40, günde düştü 4 aylık oldu bebeğim hala rahat oturup kalkamıyorum
Ebraremir Gzdyk benim dış dikişlerim yeni iyileşmiş bugün 27. Günüm doğum yapalı yaklasık 10 gündür rahat oturup kalkıyorum artık iç dikişlerim bence erimemiş cünkü aynada baktıgımda bir tanesini görüyorum hala
Mavs deniz_063 valla mavi renk bnimki iç ve dışta bnim çok dikişim vardı doktor 25 güne kendi düşer dedi bende kontrole gttiğimde eliyle bastırdı allahtan ağrı kesici içmiştim o gün çok acı hissetmedim benim kremleri falan eşim sürüyo tek yapılmıyor çünki
Gzdyk Mavs bana annem bakıyor batikonu felan annem sürüyor eşim yapayım diyor ama utanıyorum öyle görsün de istemiyorum 😅
deniz_063 Mavs ben 4 gün sürdüm kremleri biri antibiyotikti küçüktü zaten hemen bitti öbürüde merhemdi cok tuhaf kokuyo diye sürmeyi bıraktım çoğu kişi kuru tut dediği için.
papatyaaaaa Gzdyk O zmn kendin git eczanedrn al hiç bir zararı yok en azından rahatlatıyor insanı acıyı hissetmiyorsun hic