Edanurtas6565 Diod lazer yaptırıp memnun kalan var mı ne kadar süre çıktı kıllar eger çıktıysa sizce gitmelimiyim buz lazer cihazı diod
hilalkbdy Edanurtas6565 ben diod yaptırdım döküldü ama tekrardan çıkardı kılları uyutuyor diod o yüzde. Değiştirdim alexsandrite gidiyorum
Melek-k Edanurtas6565 Doğumdan 6 yıl önce yaptırdım çok memnundum hamile kalınca yine biraz arttı tüyler sonrasında da jilet kullandım derken biraz arttı ama 2-3 seansla tekrar gider onlar da. BENim %90 azalmıştı tüylerim. Mümkünse gideceğiniz yer kaliteli olsın iyi araştırın :)
Zhnce Edanurtas6565 diot yaptım hamile kalınca tekrar çıktı Eskiye oranla çeyreği kadar diyeyim ama genital ve koltuk altı daha fazla çıktı Bacaklarda kollarda az var Tekrar baslamak istiyorum ama bu sefer alexsandrite başlama planım var
Edanurtas6565 Miniknur daha önce de robotox yaptırdım etki etmedi hiç sıfır yani eskisi gibi oldu gene
Edanurtas6565 EsZe 2 ay sonra hemen çıktı kadın dedi ki bu cihaz böyle çıktıkça gelmeniz gerekiyor çok araştırdım ama kötü
Edanurtas6565 Asellimm ben 12 seans 1300 7 bölge lilium güzellik merkezi var belki duymuşsunuzdur hemen hemen her yerde şubesi var