elifclkklp 3 ay 11 günlük bebeğim var son 1 haftadır sütüm aşırı azaldı mamaya başladım ve çok kötü hissediyorum önceden de azalıp tekrar gelmişti ama bu kadar uzun sürmemişti tavsiyeleriniz neler ?
Selinbam elifclkklp benim yulaflı süt ve dut kurusu dereotu artırmıştı dene istersen ve hava sıcak oldugundan içtiğin suyu 1 ltre artır vücudumuz susuz kslnca süt olmuyo
Bilgebykl elifclkklp sicaklarda su alimini mi azalttiniz acaba? Solgar brewers yeast bana cok yaramisti, takviye tablet. Gunde 6 tane aliyorsunuz.
Cemreninannesi11 elifclkklp bnmde 2.5 aylık kızım bende herşey denedim kolilerle malt içecek içtim humana içtim rezene günde 4 litre su içiyorum kuru incir karpuz tahin yani aklına ne geliyorsa yiyip içtim kaliteli olması için herşey yiyorum ama yok bana mısın demiyo 2 haftadır mamaya başladık emzirmeyi o kadar çok seviyorum ki ve çok üzülüyorum uyuyup dinleniyorum da aslında ama olmayınca olmıyor işte
Asdfhl123 Bende bir çare bulamıyorum sanırım yapıyla alakalı bide benim sütüm de yaramadı hiç aşırı zayıf
Asdfhl123 Protein ağırlıklı beslen deniliyo fındık ceviz denildi çay denildi helva tahin pekmez denildi.. tamam artırdı bir miktar ama ye ye nereye kadar kilo yaptı
elifclkklp Asdfhl123 sütünü arttırıyorsa ye canım kilo verilir en azından 6 ay emzirebilseydim o da yeterdi
Kevserhira Çorba ve au şçin bol bol o çektikçe gelior zaten işk başta bende öle düşünüordum hatta zayıflamak için yemiordum ama altını hğzel ıslatıor mamada ikikere yada 3 kere veriorum altını ıslatıorsa gğnde 3 4 kere doyuyordur
asell03 elifclkklp göğsünüz terbiye olmuştur ondan yumuşaktır benimde göğsüm yumuşak sütüm azaldı sandım ama terbiye oluyormuş bebeğin doyucağı kadar süt üretiyormuş vücut
Kevserhira Bol bol rezene için vede uyuyun o uyudulça süt oluor öle tabi kişiden kişiye değişior olmadıkçada ne yapcan sinirleniordur gelmediği için mamayı kaşıkla deneyin
elifclkklp Kevserhira Bebeğimin uyku problemi var maalesef gece gündüz doğru düzgün uyku yüzü yok bize 😔 belki de yorgunluk uykusuzluk etkiliyor dediğiniz gibi
Kevserhira elifclkklp evet uymadığında benimde göğüsüm şişmior mama vermeyi dednediznimi dün öle ağladıkş memede emmedi mama yaptım hemen susutu tabi mamaya itmek istemem ama emdikçe gelicek wmin ol bide uymaya çalış reZenede ver ona 1 iki kaşık günde bi kaç sefer rahatalar anasonda öle sende iç onada ver uyku yapar hem sakın kahve içme
elifclkklp Bilgebykl Bende bugün bestlak damla aldım onu deneyeceğim eğer faydalı olmazsa söylediğiniz aklımda olsun teşekkür ederim
asell03 elifclkklp burda formlarda okudum ben de varmış yani böyle olay bebeğinizle beraber duşa girin ten tene temasda etkili olur duşda emzirin
Bilgebykl elifclkklp umarim yarar, ben damladan cok fayda gormemistim ama kisiye gore degisiyordur mutlaka. Solgar en faydali buldugum sut arttirici idi, cok sukur 11 aylik olacak kizim hala sut azligi problemi yasamadim. 6. Aydan sonra icmedim ustelik.
Kevserhira Cemreninannesi11 evet bünye tabiki tapcak bişey yok bende tam yetemiorum diorum bi bkıorum bezi baya dolu ölede satlwrce memede durmuor yani bazen hiç mama vermiorum bazen 3 kere de veriorum
elifclkklp Cemreninannesi11 açıkçası yemekle çok aram yok pek dikkat etmem yememe bebeğimde kolik huzursuz bir bebek olduğundan fırsatımda olmuyor zaten kendimle ilgilenmeye ama ona rağmen mamasız güzel besleniyordu kilo alımı da çok iyiydi şimdi birden böyle olunca çok kötü hissettim çocuğuna yetemediğini hissetmek çok kötü 😔