Seymen1905 Başvuran var mı acaba ben haziran ayında başvurdum ağustusa girdik hala bişey getiren yok şartı falan var anlamadım yada ne zaman veriliyor geri dönüş te olmadı
gamzelikizim Seymen1905 iki aydir salliyolar süt dagitimini normalde ayin 8 i gibi getiriyolardi gecen ay sonunda getirdiler bu ay bitti hala yok
Seymen1905 Asklepios konakta katlı otoparkın orda sosyal yardımlaşma var oraya elden başvuru oluyor çocuk anne baba kimlik fotokopisiyle
1421saadet 1 yaşında başlanıyo verılmeye 1 yaşına kadar bebeklere süt verılmedigi için onlarda dagıtımı bir yasından baslayıp yapıolar kızımda öleydi
1421saadet Seymen1905 yaaa bi muhtara sordurun bide yanılmıyorsam basvuru yeri fuardı galiba orayı arayabilirsinz
Seymen1905 1421saadet numarayı arıyom ulaşamıyom bi türlü bakalım olmazsa muhtara sorayım bi teşekkürler
Seymen1905 Aysema93 çocuk ve anne baba kimlik fotokopisiyle elden başvuru yapılıyormuş sadece konakta yeri
Seymen1905 gamzelikizim buda şansıma ya bende haziranın sonlarına doğru başvurmuştum inşallah bu ay bari getirirler
Seymen1905 Sakinee 1 yaşından sonra her ay süt veriliyor çocuğa ama kaç paket ve ne zman dağıtılıyor bende Bilmiyom
Bety Bende Haziran’da başvurdum muhtarlıktan ama bayram falan girdi bide süt dağıtanlar bu evrakları.muhtarliktan alıyormuş her zmaan ugramiyorlar biriksin diye bekliyorlar
Seymen1905 Bety ben direk süt kuzusu birimine gittim konakta yeri ordan başvurdum ama bakalım ne zaman getircekler
gamzelikizim Seymen1905 sen yine iyisin arkadasim evraklarını sut aracina verdi aylardir sut bekliyo aradi evraklar yok kaybolmus