Öncelikle çok geçmiş olsun.. Benim oğlum 6 aylıkken ilk nöbetini geçirmişti. Doktor ilk nöbetleri pek ciddiye almıyoruz çoğu bebek geçirir demişti önemli olan tekrarlamaması. 1 ay geçmeden 2.’yi geçirdi tonograf temiz egg çekilde sağ veya sol ön lobunda sıkıntı çıkmıştı ufak bir yerde keppra şırupla başladık ne yazık ki öyle bir hastalıklı deneme yanılma yöntemiyle iyi gelecek ilaç bulunduğu için keppra iyi gelmedi tekrar geçirdi daha sonra luminaletten hapla devam ettik çok şükür 2. İlaçta bulduk 12 saatte bir 1,5 tablet toplam 3 tablet kullanıyoruz şimdi 1 yaşında çok şükür tekrarlamadı bir daha. İlaç saatlerine çok dikkat etmek gerekiyor ve doktor odanızı ayırmayın en azından 2 yaşına kadar yanınızda yatsın dedi şu an hep beraber yatıyoruz bu ayın 6’sında kontrolümüz var bakalım hastalıkta ilerleme gerileme var mı yoksa aynı mı. Biz özel hastaneye gidiyoruz ayrıyetten dokuz eylül üniversitesi hastanesinde prof. Takip ediyor. Yani sakın üzülme güzel anne sakın sıkma genellikle 0-6 ayda başlayan nöbetler 2-2,5 yaşında genelde bitiyormuş. Bende günlerce ağladım çok üzüldüm neden benim bebeğim dedim ama sonra çok şükür ilaç tedavisi olan bir rahatsızlık. Sakın üzülme sende, yenidoğan döneminde olduğu için şanslıyız bu hastalığı atlatma şansları çok yüksek. 2 yaşına kadar ilaç tedavimiz sürecek sonrası nasıl gider nasıl olur bilmiyorum. Tekrar çok geçmiş olsun canını sıkma daha yeni doğum yapmışsın zaten. Bende ilk buraya ağlaya ağlaya yazmıştım ama sonra çok şükür rabbime ilacı ulaşabilceğimiz bir ilaç ve devlet karşılıyor. İyi günler güzel anne🥰