Rabiacaliskan Cocuk parası alan var mı? Doğum parası değil 2 ayda bir alınan çocuk parası varmış ayri
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Rabiacaliskan Sosyalyardım alan kişilere verilen bir şey galiba o bilgim yok
Rabiacaliskan Mys01-01 onu aldım bende ayrı bu sosyal yardımlaşma dayanışma vakfına başvuruyormuşsun bunun için
MehmetFurkan1 Mys01-01 biz bir türlu alamadik oglum 6 aylik oldu acaba şimdi baş vursak alabilirmiyiz,eşim olmaz artik geç diyo
5-cocuk-annesi Rabiacaliskan yok canım sadece kimlikleri verdim ve başvuruda bulunmak istiyorum dedim gidin size dönüş yaparlar yaptılar bir ay sonra
Rabiacaliskan 5-cocuk-annesi anladım tamam teşekkür ederim 1 yıl 1 aylık kızım var ne kadar para alabilirim ki bide hamileyim ekim sonu doğumum Allahın izniyle ikisinide müracaat edebilir miyim
Ocak2021 Rabiacaliskan canım o bulunduğun bölgedeki sosyal yardımlaşma veriyor oraya müracaat etmen gerekir. Cocugun yasi cinsiyetine göre para miktarı değişiyor diye biliyorum
5-cocuk-annesi Rabiacaliskan kızların 100 TL erkeklerinki 90 tl hamile parası da var canım sizde benim gibi geç kayıt yapacaksiniz yeni hamileyken başvuru yapacaktiniz