Lnr123 Prensesannesi38 ben de 5 gün olmadım korkuyorum ya yarın kan testi yaptırcam 7 aylık emziirıorum da ne bilim korkuyorum
Name123 Prensesannesi38 ben 20gundur olmuyorum hâlâ test de yapmadım henüz sabah kan vericem kızım var 8bucuk aylık bende tiroid var ona bahane buluyorum gecikmeyi ins öyledir
Lnr123 Prensesannesi38 yazarım tabi ama dua edin ya inşallah değilimdir Allah olmayana versin bebeğim daha 7 aylık 😢 sağlık ocağındaki doktor emzirirken düzensiz olması normal ama geldiğinizde iyi oldu dedi riske atmayın
Lnr123 Prensesannesi38 daha çıkmadı sonuçlar sabah kan verdim sağlık ocağına ne zaman çıkar ki e nabızdan baksam
Lnr123 Prensesannesi38 adet olavakmişım gibi kaşık bel kaırn agrımda var Sanki oldum olacam ama olmadım ya
Asli06 Prensesannesi38 ya benimde 10 15 gündür yok adetim hiç öyle korunmasızda olmadı ya korkuyorum oglum yaşına girecek zor Bi çoçuk hiperaktif uyumuyo
Mombaby123 Benim 10 den fazla oldu test yaptım negatif ilaç düzensiz yapıyor diye rahatım ama 1 hafta daha olmazsam tahlil verecem
Prensesannesi38 Lnr123 aa hayırlı olsun ya evde test yapmamıştınız demi 😂 bende şimdi bir tuhaf oldum
annecik123 Lnr123 Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🙏🏻 bende istiyorum benim de bebbeğim 11 aylık emziriyorum ama korunmuyoruzda ama süt engelliyor galiba siz emziriyormusınuz☺️
Mucizem-Sare54 Prensesannesi38 bugün 6 ci gunum rotarli valla bi yandan korkuyorum bi yandada korunuyorum bide doğumdan sonra aşağısı enfeksiyon oldu dahada gecmiyo oda gecikme yaparmı ki bilmiyorum her günde adet ağrısı gibi agrım oluyo gelen giden yok