Duygusuz biregesevdasi gelsin artık. Gönüllü olanlar gidip oldu. Başkaları yüzünden asılılarda kapanmasın evlere bu sefer
[silindi] biregesevdasi İnsafsızlık başka bir şey şey denilmez. Kısaca zorlama yok. Ama aşı yaptırmazsan bu ülkede adam akıllı yaşayamazsin diyorlar.
biregesevdasi [silindi] zorunlu kılmıyorlar olanlarla olmayanlar bir değil olan kişiler rahat rahat gezebilir ama olmayanlar gezemez diyorlar zorla ol demiyorlar zaten.
Ltprknn biregesevdasi asi karşıtı olanlara cahillikleriyle mutluluklar diliyorum fakat ben 2. Dozu olamadım doktor tavsiyesiyle.avm ’ye falan da gidip insan kirliliğine karışacak da değilim ama ingiltere gibi olacak yüksek ihtimalle
biregesevdasi Ltprknn evet hazırlık yapıyorlarmış zaten Seyahat kısıtlaması vs vs bence çok doğru bir karar.
ikizlerinannesi2985 biregesevdasi ay gelsin cidden yaa. aşı olanlar kaynıyor bu sefer arada. bitsin artık şu hastalık
biregesevdasi kaynana_kaciran etmeyecekler zaten kanun olarak hazırlanıyor yani başka bir şehre giderken otobüs uçak vs kullanılamayacak yada herhangi bir yerse yemek yenilemeyecek Alışveriş merkezi hayvanat bahçesi gibi toplu alanlarada giriş yasak olacak. Tabi olup olmamak size kalmış.
Duygusuz biregesevdasi evet biliyorum yani olsunlar artık eşimde olmayacagım diyor bakalım mecbur olacak herkese