Yelda35 Kızlar geçendede yazdım salı günü isal başladı bir gün normal tuvaletini yaptı yine başladı ishal. Antibiyotik kullanıyoruz probiyotik kullanıyoruz patates haşladım yoğurtla verdim pirinç yemek istemiyor. Ne yapmam lazım ne zaman bir daha doktora götürmeliyim? Keyifsiz değil ama ishal beni düşündürüyor
Rayaas Yelda35 Sıvı kaybı olmamasi için bol bol su icirin. Muz yedirin. Ama tabi ki öncelik doktora götürmek. Geçmiş olsun inşallah
eymenkerem Yelda35 maflor reflor veya enterogermina Kids düzenli kullanın ek olarak muz çok iyi düzenliyor benim 15 aylik oğlumda ishaldi 2 3 güne toparladı bu şekilde
Yelda35 Rayaas muzda yedirdim canım yok geçmiyor. Doktora kaç gün sonra götürmek lazım acildeki doktor yazdı ilaçları
Yelda35 mihrosum flagy kaç gün kullandınız bizde kullanıyoruz acildeki doktor kaç gün kullanacağımızı söylememiş
Yelda35 Mevakemaleyna bebeğe cola? Tabiki kola içirmem biz içerken bile asitten midemiz ağrıyor 😖 muz yedirdim olmadı
Yelda35 Mevakemaleyna 11 aylık yaşıda olsa vermem maalesef tabiki sizin tercihiniz. Teşekkür ederim yardımınız için
Sura20- Benim de kızım 17 aylık kaç gündür ishal mız bizde ters tepiyor daha çok yapıyor pilav falan yedi ama geçmiyor neşesi iyi ateşi yok sadece ishal bende tam bunu soracaktım karşıma çıkardı Allah 1
Aliye07 Yelda35 Çok geçmiş olsun bizim de 1 ay önce başımızdan geçti, doktorumuz yoğurt çorbası, patates haşlama, pirinç lapası, yoğurt yedir demişti yoğurt çorbası etki etmişti deneyin isterseniz. 🌸
Emirin_Annesiii Yelda35 bizde aynıyız bende dün açmıştım bı post. Havuç pirinç ve patatesi haşlayıp veriyorum Instagram da bı sayfadan gördüm ishal bebekler için diye o biraz iyi geldi. Aynı ilaçları bizde kullanıyoruz ama bı haftadır çok bı faydası olmadı malesef. Bir de sabah muz ceviz pekmez ve haşlanmış yumurtayı robottan geçirip yedirmeye başladım oda iyi geldi gibi
Mevakemaleyna Yelda35 canim 4 yas kebdi iategiyle iciyor kurt olur karninda diye masalda uydurdum ama yok kaynanam 8 9 aylikti vermisti ondan beri ara ara iciyor dogru degil ama bas edemiyorum maalesef